Leiderschap Xperience

We rise by lifting others

Als het er op aankomt, betekent meer leider worden, meer jezelf worden. Dat lijkt simpel, maar is niet gemakkelijk. Zelfonderzoek vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Want wie geconditioneerd is, is niet vrij, en wie niet vrij is, kan geen innoverende, inspirerende leider zijn….

Los van je ‘gewone’ werk en leven worden patronen vaak ineens glashelder en komt het bewustzijn en de vrijheid om opnieuw te kiezen.

Onze 3-5 daagse Xperiences bieden we een aantal keer per jaar aan op open inschrijving. Vanuit de visie dat ware leiders zich realiseren dat leiderschap naar anderen start met het leiden van één persoon, namelijk zichzelf. Voor groepen/bedrijven/teams bieden we deze Xperiences ook incompany en op maat aan.

Ervaringen van deelnemers

“Terugkijkend op mijn deelname kan ik aangeven dat deze reis een enorme positieve ervaring is geweest. Samen met je groep ga je de confrontatie aan. Niet alleen met elkaar, maar vooral ook met jezelf! De reis naar het onbekende heeft voor mij veel inzicht gebracht, niet alleen in zakelijke zin maar ook zeker in mijn persoonlijke reis in deze mooie wereld.”

Marcel Geurtsen, manager
deelnemer 4-daagse Xperience

“Ik voel me verrijkt! Heb bewondering voor de rust die de facilitator uitstraalt en de manier waarop zij er voor zorgde dat iedereen serieus deelnam en ‘alles’ uit deze dagen wilde halen. Bijzonder hoe schijnbaar eenvoudig zij een sfeer van vertrouwen, respect en openheid weet te creëren en tegelijkertijd iedereen individueel ruimte geeft om vanuit eigen verantwoordelijkheid te handelen.”

Alex,
deelnemer 4-daagse Xperience

“Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik ben nogal rationeel ingesteld en stond er wat sceptisch tegenover. De training was erg goed, leerzaam en leuk om te doen! Het was de eerste keer in m’n leven dat ik zo bewust stil stond bij wie ik ben, wat mijn waarden zijn, waar ik naartoe wil en wat ik nog wil doen om mezelf te verbeteren. Ik ging echt tevreden en voldaan naar huis.”


deelnemer 2-daagse Xperience