Leiderschap Xperience

We rise by lifting others

Als het er op aankomt, betekent meer leider worden, meer jezelf worden. Dat lijkt simpel, maar is niet gemakkelijk. Zelfonderzoek vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Want wie geconditioneerd is, is niet vrij, en wie niet vrij is, kan geen innoverende, inspirerende leider zijn….

Los van je ‘gewone’ werk en leven worden patronen vaak ineens glashelder en komt het bewustzijn en de vrijheid om opnieuw te kiezen.

Onze 3-5 daagse Xperiences bieden we een aantal keer per jaar aan op open inschrijving. Vanuit de visie dat ware leiders zich realiseren dat leiderschap naar anderen start met het leiden van één persoon, namelijk zichzelf. Voor groepen/bedrijven/teams bieden we deze Xperiences ook incompany en op maat aan.

Ervaringen van deelnemers

“De Future Leaders leiderschapsweek heeft mij bewust gemaakt hoe ik mijzelf kan en mag zijn. Het programma daagde mij uit om minder vanuit controle en perfectionisme leiding te geven. Hierdoor heb ik inzichten meegekregen om bij mezelf te blijven en uit te gaan van eigen kracht. Ik ervaar na deze week, dat het al resultaten heeft in mijn dagelijkse werk en dat geeft mij persoonlijke rust!”

Gert Hovestad
deelnemer Future Leaders Xperience

“De Future Leaders leiderschapsweek heb ik ervaren als een ontzettende leuke en impactvolle week! Op een speelse, warme en fijne manier word je uit je comfortzone gehaald. Dat een keer niet willen, lukt niet. Daar prikken de moderator en de zeer deskundige docenten dwars doorheen. Het bracht mij tot mijn kern. De combinatie van confronterend en liefdevol in deze week vond ik heel fijn en heeft mij veel gebracht.”

Anne Varenbrink,
deelnemer Future Leaders Xperience

“Soms sta je op een punt dat het goed gaat, maar dat je voelt dat er meer is. Dat je toch nog tegengehouden wordt door iets in jezelf. Deze bijzondere week heeft mij nog een slag dieper in contact gebracht met mezelf. Op diverse manieren, die slim in het programma zijn opgenomen, ontkom je er niet aan om die diepere laag aan te boren. Hoofd en hart gaan hierdoor met elkaar in gesprek. Wat een cadeau!”

Béathe Timmers-van den Berghe
Deelnemer Future Leaders Xperience