Future Leaders Incompany Xperience

Ambitie, gedrevenheid, passie en het verschil willen maken botsen vaak met de werkelijkheid van organisaties. Niet zelden leidt dat tot uitputting, desillusie of een ‘laat dan maar’ houding. Of juist tot zichzelf verliezen door te hard te gaan werken en een koers te varen die dan wel leidt tot de volgende stap op de carrière-ladder maar niet tot duurzaam geluk & werkplezier. En daarmee ook niet tot de optimale bijdrage aan de werkcontext. Eigen overtuigingen en patronen spelen daarin, naast de bedrijfscultuur en systemische aspecten, een belangrijke rol.

In een uitdagend, inspirerend en impactvol programma op maat, dagen we de deelnemers van jouw organisatie uit te voelen, ervaren en beleven wie zij zijn, welke patronen hen mogelijk beperken en welke hen juist ondersteunen en welke keuzes zij daarin maken.

Zelfonderzoek, het leggen van een stevig fundament, vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om de moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Om zo vrijer te worden in denken, in keuzes, in handelen. Zodat je meer mogelijkheden ziet. En inspirerend kunt zijn voor anderen.

In onze Incompany Xperience laten we jouw deelnemers, even los van hen ‘gewone ‘ werk en leven, zich bewust worden van patronen en komt het bewustzijn en de vrijheid opnieuw en bewust te kiezen. Met diepgang en plezier, waarin zij geraakt worden en zichzelf en elkaar zullen raken. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen wij hen ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken en met doordachte daadkracht het verschil te maken.

Gun jouw talenten om het verschil te maken!

Elementen van onze incompany Xperiences

Gedegen relevante kennis

  • Persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe zet je beperkende overtuigingen om in kracht?
  • Leiderschapsvormen van deze tijd
  • Ontspannen gedrevenheid: hoe houd je de flow, ontspanning en focus om zo maximaal te kunnen presteren

Impactvolle ervaringen

  • Aan den lijve nieuwe ervaringen opdoen zodat patronen zichtbaar worden
  • Oefenen met presentiekracht en inspirerend vermogen
  • Het aangaan van verbinding en wezenlijk contact

Vernieuwende perspectieven

  • Ontmoet andersdenkenden
  • Stel jezelf open voor verschuiving in paradoxen
  • Ga met nieuwe perspectieven naar huis

Meer weten of met ons in contact komen?

Al onze Leiderschap Xperience programma’s bestaan uit een unieke combinatie van relevante gedegen kennis, vernieuwende inzichten en impactvolle ervaringen die we verbinden aan jouw leiderschapsgedrag. Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Neem dan contact met ons op.  We helpen je graag!