Coachingstrajecten

Love Life, Make True Choices and Take the Next Step!

Het leven daagt ons continu uit tot de volgende stap. Maar wat is de volgende stap voor jou? Groter, beter, verder? Of juist kleiner, stiller, dichterbij? Voor iedereen is de ‘Next Step’ anders, maar niet iedereen neemt de tijd te onderzoeken wat die stap is. Durf jij diep in jezelf te duiken, je te laten raken, jezelf echt te laten zien? Mag het een beetje pijn doen en oncomfortabel zijn? Of ren je liever door zodat je de knagende vragen die je in jezelf voelt niet echt hoeft te onderzoeken?

Waar gaat het leven voor jou om, wat is de essentie en welke keuzes horen daarbij? We staan er zelden echt bij stil. Laat staan dat we de consequenties van onze keuzes echt onderzoeken en de acties ondernemen die horen bij wat voor jou ‘voluit’ leven betekent.

In onze coachtrajecten staan we daar graag samen met jou bij stil. Vanuit een sterke centrale regie zijn we actief door heel Nederland en zetten we die coach, trainer of facilitator in die past bij jou en het traject dat je wilt afleggen. Nieuw perspectief, bewuste keuzes, doordachte daadkracht.

Ervaringen van deelnemers

“Toen ik voor het eerst met met mijn coach sprak, was ik alle richting kwijt. Ik was niet blij in mijn werk en op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven. Mijn coach was makkelijk om mee te praten, een excellente luisteraar en bovenal een geweldige spiegel. Met simpele maar effectieve technieken heeft ze me de weg gewezen. Al na een paar weken leef ik mijn leven vanuit een ander perspectief. Ik heb zin in mijn nieuwe carrière, voel eindelijk weer energie en drive om er voor te gaan.”

Geert Sol
over zijn individuele coachingstraject

“De coaching die we hebben ontvangen van Monique en Empowering Center heeft ons als duaal leiders van de FPK Transfore veel gebracht. Het inzicht dat we elkaar moesten leren verstaan en van daaruit de communicatie richting het team effectief konden veranderen, was een ’eyeopener’. Monique heeft ons na laten denken over onze manier van omgang met elkaar, en door dit te versterken heeft het al effect op de omgang met het team”.

Johan Bakker en Riëtte Robaard van FPK Transfore
over hun traject rondom duaal coachen

“Deze teamcoaching is echt een eye-opener geweest. De manier waarop de coach dingen vertelt en zorgt dat je zelf nieuwe dingen ontdekt is enorm inspirerend. Ik ben nooit eerder zo geraakt tijdens een training als bij deze. Het is bijzonder om te zien hoe de coach vol vertrouwen werkt om je te helpen nieuwe inzichten te verwerven en hoe enthousiast de groep was aan het eind van de training. Ik heb het vertrouwen gevonden in mezelf om er echt voor te gaan en de noodzakelijke stappen te zetten!”

Marjolijn van Kraaij, Red Bull
over het teamcoachingstraject bij deze organisatie