Organisatie ontwikkeling

Als leidinggevende kan het een flinke uitdaging zijn als jouw team of organisatie (weer) toe is aan een volgende stap. Als missie & visie een herijking vragen. Als de ‘why-how-what’ even uit het oog verloren is. Of als er sprake is van een cultuurverandering, bijvoorbeeld door fusie of overname. In onze coaching van eindverantwoordelijk leidinggevenden staan we daar samen met jou bij stil. We pellen met jou de vraag af tot we bij de kern komen en verbinden jouw persoonlijke talenten en valkuilen én jouw drijfveren met wat er binnen de organisatie nu nodig is en van jou gevraagd wordt.

Onze coaches op het gebied van organisatieontwikkeling

Onze organisatieontwikkeling coaches hebben allemaal geruime ervaring met de vraagstukken die kunnen spelen rondom organisatieontwikkeling en cultuurverandering en zijn ijzersterk in samen met jou de essentie ontdekken van wat jij nodig hebt om de organisatie naar de volgende stap te begeleiden.

Jindra
Xperienced coach
Rick
Xperienced coach
Brigitte
Xperienced coach
Monique
Xperienced coach

Ik heb dit traject als zeer waardevol en leerzaam ervaren, de manier waarop jij ons mee nam op reis en kritisch op ons groepsgedrag reflecteerde en ons vaak uitnodigde om ook kritisch op onszelf te reflecteren was nodig en deed je op een respectvolle manier.

We hebben hierdoor echt de eerste (moeilijkste?) stap gezet en dat is nodig om binnen onze organisatie veel meer onze krachten te gaan bundelen en samen handen en voeten/ invulling gaan geven aan onze missie/ visie & strategie. 

Marieke Veelers MSc., Bedrijfskundig directeur Vrouw Moeder Kind centrum Maastricht UMC+

Meer weten of met ons in contact komen?

Een organisatiesontwikkelings- en coachingstraject is volledig toegespitst op jouw rol als leidinggevende en de uitdagingen die de (aanstaande) verandering met zich meebrengt. We helpen jou ontwikkelen in jouw rol, door het aanbieden van een mix van gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven.

Samen kijken we graag naar de uitdagingen van jouw specifieke context en stellen een op maat gemaakt programma samen. Neem contact met ons op om te onderzoeken welke coach jou het beste kan helpen in dit traject.