Locaties

Empowering Center verricht haar werkzaamheden vanuit twee verschillende locaties, in Deventer en Amersfoort. In beide panden werken in totaal circa 20 professionals, voor alle labels die onder ons moederbedrijf Meaningful Matters vallen. Wil je weten wie het team van Empowering Center vormen? Kijk dan hier.

Deventer

De regie-organisatie van Meaningful Matters en Empowering Center is inmiddels meer dan 10 jaar gevestigd aan de Stromarkt in de binnenstad van Deventer. Het eeuwenoude patriciërshuis kende bijzondere bewoners, onder wie de regentenfamilie Dumbar, de 17e eeuwse dichter Revius, de uitgeversfamilie Kluwer en de schrijfster Szekely-Lulofs. Met name de grote zaal van het huis, met prachtige plafondschilderingen uit de 17e eeuw, wordt vaak gebruikt als reünie-ruimte voor alumni en vergader- en ontmoetingslocatie. Sinds kort verzorgen we vanuit hier ook online MasterClasses en bijeenkomsten voor de verschillende labels.

 

Amersfoort

Sinds januari 2020 heeft Meaningful Matters een tweede locatie, in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen zoals online MasterClasses en webinars (via ZOOM, Microsoft Team, Webex, etc.). Ook faciliteren we hier dagelijks vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoeringen van MasterClasses, leergangen en andere bijeenkomsten. Daarnaast is er een skills lab voor zorgprofessionals en vinden er simulaties voor toezichthouders plaats. Empowering Center voert hier veel coachgesprekken uit.

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze locaties zijn in overleg exclusief te huur voor onze moderatoren, docenten en alumni. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.