Keuzes maken die er toe doen!

Al bijna 20 jaar brengen we mensen, teams en organisaties in beweging. Vol energie, liefdevol confronterend, betrokken en altijd met een tastbaar resultaat. Wij geloven in de kracht van mensen en we geloven dat uitdagingen uiteindelijk vaak veel goeds brengen. We dagen je uit beter naar jezelf te kijken. En zo vanuit nieuwe perspectieven in beweging te komen en de keuzes te maken die er echt toe doen in jouw werk en jouw leven. Dat doen we met een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Vanuit Empowering Center begeleidden we door de jaren heen duizenden mensen in hun volgende stap in persoonlijk leiderschap, zowel individueel, als in team en organisatieverband. We ontwikkelen leiderschapstrajecten met onder meer meerdaagse leiderschapsreizen in binnen- en buitenland en zijn sparringpartner & conceptontwikkelaar in vele innovatieve ontwikkeltrajecten, met onder meer effectieve online leeromgevingen en blended-learning modules.

We creëren graag ervaringen die inzicht geven en raken, zorgen voor beweging en ruimte om stil te staan, verbinden ziel en zakelijkheid, evenals hoofd en hart, lichaam en ziel, inhoud en impact, reflectie en actie. Om zo mens en organisatie met zorg en uitdaging te faciliteren in hun ontwikkeling, opdat zij de nodige (strategische) keuzes kunnen maken die duurzaam impact hebben. Op henzelf, op het team, op de organisatie en/of op de samenleving. Het creëren van nieuwe perspectieven speelt hierin een belangrijke rol.

Vanuit een sterke centrale regie zijn we actief door heel Nederland en zetten we die coach, trainer of facilitator in die past bij jou en het traject dat je wilt afleggen. Nieuw perspectief, bewuste keuzes, doordachte daadkracht!

Ons aanbod

  • Leiderschap Xperience

  • Coaching

  • Incompany

  • Blended Learning

  • Inspiratiesessies

Xperience Creators

We werken in al onze programma’s samen met onze zorgvuldig geselecteerde Xperience-creators: gepassioneerde en gedreven vakmannen en vakvrouwen: trainers, acteurs, senior coaches, stemkunstenaars, facilitators, docenten, practioners en andere toppers die we goed kennen en waarmee we dus de optimale match kunnen maken in onze programma’s. En die er ontzettend veel lol in hebben jou, jullie team of jullie organisatie verder te helpen in de vraag die er ligt!

Verdiepend en inzichtgevend…
Vakkennis, persoonlijke stijl en een plezierige manier van contact maken…
Goed luisteren en kijken…
Patronen inzichtelijk maken en doorbreken…
Inspireren, inzichten delen, goede vragen stellen…
Creatieve werkvormen met ruimte voor de lach en de traan…
Helpen wat vast zit weer vlot te trekken…
Bespreekbaar maken wat onder water zit…
Praters laten luisteren en luisteraars laten praten…
Het spel van improvisatie gebruiken..
Kennis inzetten om inzichten te vergroten…
Het goede gesprek komt op gang en wordt gevoerd…
Afleiding wordt doorzien…

Ervaringen van deelnemers

“Monique heeft me anders naar mezelf en mijn behoeften leren kijken. Ze voelt goed aan hoe je je werkelijk voelt, wat je nodig hebt en sluit met tips, uitleg en voorbeelden aan op je persoonlijke veranderproces. Voor mij de eerste aanpak die me écht van verstand naar gevoel heeft gekregen. Er is een wereld voor me open gegaan en ik ben nu in staat om goed en tijdig te reageren op signalen. Als mens functioneerde ik naar de buitenwereld prima, maar nu ook naar binnen. Ik voel me meer ontspannen en kan genieten met volle teugen.”

ir. Juliette Kloosterhuis, HR Health Management & Quality

“Terugkijkend op mijn deelname kan ik aangeven dat deze reis een enorme positieve ervaring is geweest. Samen met je groep ga je de confrontatie aan. Niet alleen met elkaar, maar vooral ook met jezelf! De reis naar het onbekende heeft voor mij veel inzicht gebracht, niet alleen in zakelijke zin maar ook zeker in mijn persoonlijke reis in deze mooie wereld.”

Marcel Geurtsen, manager

“Ik heb dit ontwikkeltraject als zeer waardevol en leerzaam ervaren, de manier waarop Monique ons mee nam op reis en kritisch op ons groepsgedrag reflecteerde en ons vaak uitnodigde om ook kritisch op onszelf te reflecteren was nodig en dat deed ze op een respectvolle manier. We hebben hierdoor echt de eerste (moeilijkste?) stap gezet en dat is nodig om binnen onze organisatie veel meer onze krachten te gaan bundelen en samen handen en voeten/ invulling gaan geven aan onze missie/ visie & strategie”.

Marieke Veelers MSc., Bedrijfskundig directeur Vrouw Moeder Kind Centrum MUMC+