Agenda en inschrijven

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor één van onze Xperiences.
Ook kun je je aanmelden voor één van onze coachingstrajecten, met de coach van jouw voorkeur.

Wil je eerst graag met ons sparren over een mogelijk traject dat past bij jouw vraag, vul dan het contactformulier in. En geef aan dat je een kosteloos intakegesprek wilt. Dan spreken we elkaar snel!

 

Hieronder vind je de startdata van de gave Xperiences die we vanuit Empowering Center organiseren, maar ook een selectie van interessante programma’s en hun starts uit de andere labels van Meaningful Matters.

 • 15
  APRIL
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance. Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en drs. Elizabeth Ebbink. Lees verder »

 • 27
  MEI
  Leiderschap Practicum editie Terschelling

  6-daags Leiderschap Practicum editie Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie- en presentatiekracht. Met onder meer Julika Marijn, Diederik van Vleuten, Ottolien Boeschoten en Marieke Giebels. Meer weten over dit programma? Bekijk deze en de andere Leiderschap Practicum programma’s op de website van Avicenna Academie voor Leiderschap.    Lees verder »

 • 12
  JUNI
  Future Leaders Xperience

  Dit 5-daagse leiderschapsprogramma daagt je uit te voelen, ervaren en beleven wie jij bent, welke patronen jou beperken en ondersteunen en welke keuzes je daarin maakt. 5 dagen met diepgang en plezier, waarin je geraakt wordt en jezelf en anderen zult raken. Lees verder »