Meaningful Matters

Empowering Center is onderdeel van Meaningful Matters. Verbonden door onze kernwaarden maken we vanuit onze verschillende labels graag het verschil.

Bij Meaningful Matters geloven we dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor jouw organisatie en voor de samenleving. Wij helpen je op een persoonlijke, zorgvuldige en unieke manier ontwikkelen. Dat doen wij ‘anders dan anders’. Met een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zodat je bewust keuzes kunt maken die ertoe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Meaningful Matters!

Onze kernwaarden

Al onze activiteiten ondernemen we vanuit 5 kernwaarden. Daar dagen we onszelf, ons team en onze deelnemers aan alle programma’s die we aanbieden, graag op uit.

De volgende kernwaarden vormen voor ons de leidraad:

Meaningful Matters

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor jouw organisatie en voor de samenleving. Wij doen dat graag vanuit de volgende kernwaarden:

Nieuwsgierig
en present

We staan midden in de samenleving, zijn daar waar het gebeurt. We kijken open en nieuwsgierig naar de wereld van vandaag en morgen. Door de ruime blik zijn en blijven we attent en relevant.

Open

Adaptief
vermogen

We zijn altijd in ontwikkeling. Hierdoor zijn we wendbaar en flexibel om te kunnen veranderen. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Als invidu, als team en als organisatie.

Flexibel

Het verschil
willen maken

We zijn bevlogen in de dingen die we doen. We willen elke dag het verschil maken. Voor inviduen, teams, organisaties én de samenleving. Door excellente dienstverlening en door echt bij te dragen aan ontwikkeling, bewustwording en daadkracht.

Bezieling

Verbinding en
echt contact

Met ons kennisnetwerk verbinden we mensen en creëren we ontmoetingen en ervaringen die inzicht geven en raken. We communiceren open, persoonlijk en maken echt contact. Dat doet ertoe voor ons.

Persoonlijk

Impact
realiseren

We vertalen kennis, inzichten en ervaringen altijd naar doordachte daadkracht. De enige manier om daadwerkelijk iets te bereiken. Daartoe dagen we onszelf en onze deelnemers elke dag uit.

Daadkracht

Meaningful Matters Ontwikkelflow

Naast het gebruik van onze kernwaarden volgen we de Meaningful OntwikkelFlow, die we eveneens als leidraad hanteren in al onze opleidingen en leergangen. Om te kunnen doen wat er toe doet nemen we altijd 3 elementen mee:

  • Gedegen Relevante Kennis
  • Impactvolle ervaringen
  • Vernieuwende Perspectieven

Deze driehoek vergroot je bewustzijn, waardoor je in staat bent nieuwe bewuste keuzes te maken. Keuzes die er toe doen. Zo ontstaat doordachte daadkracht.

Ingezet op het juiste moment en op de juiste plek creëert dat IMPACT! En doe je wat er toe doet…