Empowering Center

Keuzes maken die ertoe doen!

Al bijna 20 jaar brengen we mensen, teams en organisaties in beweging. Vol energie, liefdevol confronterend, betrokken en altijd met een tastbaar resultaat. Wij geloven in de kracht van mensen en we geloven dat uitdagingen uiteindelijk vaak veel goeds brengen. We dagen je uit beter naar jezelf te kijken. En zo vanuit nieuwe perspectieven in beweging te komen en de keuzes te maken die er echt toe doen in jouw werk en jouw leven. Dat doen we met een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Vanuit een sterke centrale regie zijn we actief door heel Nederland en zetten we die coach, trainer of facilitator in die past bij jou en het traject dat je wilt afleggen. Nieuw perspectief, bewuste keuzes, doordachte daadkracht.

“Zestig medewerkers van de Provincie Fryslân hebben binnen 8 weken een intensief loopbaantraject kunnen volgen met ondersteuning van Empowering Center! Met als resultaat, een persoonlijk inzetbaarheidsplan waarmee men zich zowel op de interne- als de externe arbeidsmarkt kan profileren. Dit dankzij de begeleiding van vier bevlogen dames die op een zeer professionele wijze daadwerkelijk in contact zijn met de mensen. Een aanrader voor organisaties die gaan voor energie, resultaat, daadwerkelijke verandering en professionaliteit”.

Sabine van Kammen, intern loopbaancoach