Duaal coachen

Duaal leiderschap kent haar eigen uitdagingen. Het vraagt nogal wat om én jezelf én de ander én je team goed te doorgronden om van daaruit ‘het goede’ te doen. In onze trajecten ‘duaal leiderschap’ staan we stil bij de uitdagingen en kansen van samen leidinggeven. Ook is er aandacht voor de systemische kant van jullie positie in de organisatie. En welk effect jullie onderlinge communicatie heeft op het team waaraan jullie leidinggeven. Kortom: een mooie, uitdagende, soms confronterende, maar altijd inzichtgevende spiegel, die je direct concrete en tastbare handvaten en tools biedt om die kanteling binnen jullie samenwerking en jullie team te bewerkstellingen die je samen graag wilt.

Onze duaal coaches

Onze duaal coaches hebben allemaal geruime ervaring in het coachen van duaal leidinggevenden en zijn sterk in het brengen van nieuw perspectief, het creëren van inzichten in gedachten- en gedragspatronen en de effecten daarvan. Zij helpen je vervolgens graag deze inzichten te vertalen naar concreet en tastbaar nieuw helpend gedrag. Voor jezelf, voor jullie als duaal leidinggevenden, voor jullie team en voor de organisatie.

Mari
Xperienced coach
Ilonka
Xperienced coach
Julia
Xperienced coach
Monique
Xperienced coach

“De coaching die we hebben ontvangen van Monique en Empowering Center heeft ons als duaal leiders van de FPK Transfore veel gebracht. Het inzicht dat we elkaar moesten leren verstaan en van daaruit de communicatie richting het team effectief konden veranderen, was een ’eyeopener’. Monique heeft ons na laten denken over onze manier van omgang met elkaar, en door dit te versterken heeft het al effect op de omgang met het team”.

Johan Bakker en Riëtte Robaard van FPK Transfore

Meer weten of met ons in contact komen?

Een duaal- coachingstraject is volledig toegespitst op het faciliteren van jullie groeisprong en heeft jullie ontwikkelvraag als basis. Door het aanbieden van een mix van gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven creëren we een vruchtbare bodem voor jullie volgende stap.

Samen kijken we naar jullie leervraag en -behoefte en stellen we een op maat gemaakt programma samen, dat jullie ondersteunt bij deze ontwikkeling. Weten welk traject en welke coach het beste bij jullie past, zodat jullie bewuste keuzes kunnen maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunnen (gaan) maken?  Neem dan contact met ons op.