Xperience Impressie

Hieronder vind je een kleine impressie van onze ervaringsgerichte Xperiences. We volgen de Meaningful Matters ontwikkelflow met accent op impactvolle ervaringen. Van daaruit ontstaan nieuwe perspectieven. Op jezelf. Op de ander. Op de wereld. Vanzelfsprekend bieden we je ook nieuwe kennis en die unieke mix leidt tot een vergroot bewustzijn, van waaruit je bewuste gedragen keuzes kunt maken en de doordachte daadkracht vindt om wezenlijk impact te creëren!

 

 

 

In het filmpje hiernaast en op de foto’s hieronder vind je een korte impressie van hoe jouw Leadership Xperience eruit kán zien. We maken elke week op maat, afgestemd op de ontwikkelvragen van de deelnemers. Wát we precies gaan doen en waar blijft dus een verrassing: omgaan met het onbekende is een van de key-elementen van inspirerend leiderschap, dus laat je verrassen!

 

 

 

 

We zijn er voor mensen, teams en organisatie met een oprechte urgente vraag, die bewust bezig willen zijn met volgende stap. Nieuwsgierig en open zijn. Een positieve impact willen maken. Zelf willen groeien, verantwoordelijkheid willen nemen voor zichzelf én voor de keuzes die zij maken. Met aandacht, dynamisch & stil, in actie & reflectie.

 

 

 

 

We zijn liefdevol confronterend, houden van directheid in een goede mix met humor, zoeken bij jou en onszelf de ontspannen gedrevenheid en genieten van het verbinden van paradoxen in jouzelf en in de wereld om je heen.

Meer weten of met ons in contact komen?

We gaan graag het avontuur met je aan. Dagen je uit in het onbekende te stappen. Het onderzoek aan te gaan. Het onzichtbare zichtbaar te maken. Dat wat je misschien al wist, maar nog geen taal voor had woorden te geven. Meer van jezelf te laten zien. Meer jezelf te zijn én meer positieve impact op anderen te hebben. Zonder jezelf te verliezen. Om het voorbeeld te zijn dat je wilt zien in de wereld en buiten gebaande paden te gaan. Jouw eigen regie te leren pakken.