Future Leaders Xperience

Voor jonge, ambitieuze leiders van de toekomst

Future Leaders Xperience

12 juni 2024

Ambitie maak je waar vanuit jouw stevig fundament. Als het erop aankomt, betekent meer leider worden namelijk meer jezelf worden. En als je meer jezelf bent,  word je ook effectiever samen. Dat is simpel maar niet gemakkelijk. Zelfonderzoek, het leggen van jouw fundament, vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om de moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Opdat je vrijer wordt in je denken, in je keuzes, in je handelen. Zodat je meer mogelijkheden ziet. En een innoverend en inspirerend leider kunt zijn voor anderen.

Los van je ‘gewone ‘ werk en leven worden patronen vaak ineens glashelder en komt het bewustzijn en de vrijheid opnieuw en bewust te kiezen.

Dit 5-daagse programma daagt je uit te voelen, ervaren en beleven wie jij bent, welke patronen jou beperken en ondersteunen en welke keuzes je daarin maakt. 5 dagen met diepgang en plezier, waarin je geraakt wordt en jezelf en anderen zult raken. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen we je ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken en met doordachte daadkracht het verschil te maken.

Laat jezelf versteld staan en start nu om straks het verschil te maken!
12 juni 2024
 

Modules Bekijk programma

 • Module 1: Dare to Lead
 • Module 2 : Betekenisvol en inspirerend leiderschap

Trainingsduur

Leiderschapsprogramma van 5 dagen, met een intakegesprek vooraf en een borgingsgesprek na afloop.


Doelgroep

Jonge, ambitieuze, talentvolle leiders, die toe zijn aan hun volgende stap in leiderschap. Leeftijdsindicatie is 25 – 40 jaar (bel gerust als je jonger of ouder bent, dan overleggen we graag met je of dit programma past bij jouw ambities).


Kosten

Deelnamebedrag € 3.750,-
Accommodatiekosten € 1.200,-

Een deel van jouw bijdrage gaat naar Stichting Buddy to Buddy. 

Wil je meer weten over dit programma? Neem dan contact met ons op. Meer weten?

Module 1: Dare to Lead

Nederland: 27, 28 en 29 november 2024

Wie ben jij en wie wil jij zijn als leider?

In leiderschap is zelden alles van tevoren bekend. Hoe je daarmee omgaat is een wezenlijk aspect van jouw leiderschap. In dit programma laten we wat we precies gaan doen en waar we dat gaan doen, dan ook graag nog even in het onbekende.

Denk je nu: “Ja maar, ik wil wel weten waar ik heen ga”; of: “Ja, maar ik vind het lastig om dit niet te weten?” Juist dat hoort bij leiderschap! Hoe ga je om met deze elementen en onzekerheid? Daag jezelf uit en stap in het onbekende! We garanderen je een onvergetelijke ervaring. En wij zorgen natuurlijk voor goede accommodaties, een fatsoenlijk bed en goede maaltijden.

Module 2 : Betekenisvol en inspirerend leiderschap

Nederland: 6 en 7 februari 2025

Hoe ga jij de wereld meenemen in jouw verhaal?

Elementen die je kunt verwachten in dit programma:

Gedegen relevante kennis

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe zet je beperkende overtuigingen om in kracht?
 • Leiderschapsvormen van deze tijd
 • Ontspannen gedrevenheid: hoe houd je de flow, ontspanning en focus om zo maximaal te kunnen presteren

Impactvolle ervaringen

 • Aan den lijve nieuwe ervaringen opdoen zodat patronen zichtbaar worden
 • Oefenen met presentiekracht en inspirerend vermogen
 • Het aangaan van verbinding en wezenlijk contact

Vernieuwende perspectieven

 • Ontmoet andersdenkenden
 • Stel jezelf open voor verschuiving in paradoxen
 • Ga met nieuwe perspectieven naar huis

Laat jezelf versteld staan en start nu om straks het verschil te maken!

We kiezen er bewust voor je niet van te voren te vertellen wat je gaat doen, wanneer en met wie. Wel kunnen we je garanderen dat je met absolute toppers te maken krijgt: vakmannen en vakvrouwen op hun eigen expertise-gebied, vol passie en gedreven om jou te helpen in jouw volgende stap in Leiderschap!

Anne Varenbrink - Future Leaders - Empowering Center

Anne Varenbrink

senior psychiatrisch verpleegkundige Mindfit

“De Future Leaders leiderschapsweek heb ik ervaren als een ontzettende leuke en impactvolle week! Op een speelse, warme en fijne manier word je uit je comfortzone gehaald. Steeds weer. Dat een keer niet willen, lukt niet. Daar prikken de moderator en de zeer deskundige docenten dwars doorheen. En dat is goed, daar heb ik juist veel van geleerd. Het bracht mij tot mijn kern. De combinatie van confronterend en liefdevol in deze week vond ik heel fijn en heeft mij veel gebracht.”

Gert Hovestad

unitmanager De Schutse

“De Future Leaders leiderschapsweek heeft mij bewust gemaakt hoe ik mijzelf kan en mag zijn. Het programma van deze week heeft mij uitgedaagd om minder vanuit controle en perfectionisme leiding te kunnen geven. Deze spiegel hebben de andere deelnemers van deze leiderschapsweek mij echt laten zien. Hierdoor heb ik inzichten meegekregen om bij mezelf te blijven en uit te gaan van eigen kracht. Ook als het niet voorspelbaar is. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor gegroeid en laat mij niet zomaar meer van “de stoel praten”. Echt waardevol om in deze week geheel los van je werk en andere verplichtingen dit te mogen leren, samen met andere deelnemers. Ik ervaar na deze week, dat het al resultaten heeft in mijn dagelijkse werk en dat geeft mij persoonlijke rust!”

Julia Snijder

initiatiefnemer en projectleider Buddy to Buddy

“Deze leiderschapsweek heeft mijn perspectief veranderd! Doordat het programma, de inspirerende sprekers, de veilige setting, de locatie(s) & de catering tot in de puntjes waren verzorgd, lukte het mij om me volledig over te geven aan mijn persoonlijke uitdagingen en groei. Ik merk nu al een enorm verschil met ervoor en zie ook hoe mijn ‘nieuwe’ energie besmettelijk is voor mijn omgeving. Het duurt nog wel even voor al mijn beslissingen op werkgebied ook echt minder werk betekenen, maar ik zie door de bomen het bos weer. Nog niet eerder heb ik mij zo rustig en krachtig gevoeld, vanuit deze houding lukt het om betere keuzes te maken. De mate van spanning in mijn lijf is met zo’n 80% afgenomen en daardoor voel ik mij meer mijzelf.”

Download hier de brochure

Brochure downloaden

Schrijf je hier in!

Inschrijven

Het deelnamebedrag voor de Future Leaders Xperience is € 3.750,- (exclusief accommodatiekosten van € 1.200,-, facturatie geschiedt vanuit Avicenna Academie voor Leiderschap).

Toelichting accommodatiekosten
Empowering Center draagt zorg voor het regelen van de accommodaties waar je gedurende deze week verblijft. Dit verzorgen wij volledig vanaf het moment van aankomst, tot het moment waarop het programma ten einde is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het inhoudelijke programma.

Bij de deelnameprijs voor deze leiderschapsweek zijn deze accommodatiekosten niet inbegrepen. Naast het deelnamebedrag is daarom ook een bedrag aan accommodatiekosten opgenomen. Dit bedrag omvat de kosten die tijdens de week worden gemaakt: de kosten voor overnachtingen, catering (lunches, diners, snackbreaks etc.) zaalhuur, AV-middelen, taxivervoer etc. Alcoholische versnaperingen zijn deze week voor eigen rekening.


Een deel van jouw bijdrage gaat naar Stichting Buddy to Buddy. 

Contact of vragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze Experience? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook onze andere programma's

Monique, willen we hier de andere Xperiences, of eigenlijk al breder linken naar allemaal onderdelen uit het aanbod?

 • Leiderschap Xperience

 • Coaching

 • Incompany

 • Blended Learning

 • Inspiratiesessies