Voluit Leven

Voluit Leven, vanuit Liefde, met Lef! 

Een mooi woord ‘leven’. Het is niet voor niets het meervoud van ‘lef’….. Want het vraagt moed voluit te leven. De moed verantwoordelijkheid te nemen en jouw eigen leven vorm te geven en niet langer het leven van een ander te leven. De moed om keuzes te maken die passen bij wie jij kiest te zijn.

Wist je dat mensen aan het einde van hun leven zelden spijt hebben van de dingen die ze gedaan hebben, maar heel vaak wel van de dingen die ze niet gedaan hebben? De dingen die ze uitgesteld hebben ‘voor later’. Of dat nu gaat om de mensen die ze graag nog hadden willen spreken, de dingen die ze hadden willen meemaken of de bijdrage die ze hadden willen leveren aan het leven van anderen.

Gezondheid, Energie, Liefde, Uitdaging en Kracht. Het zijn woorden die vaak genoemd worden als je mensen vraagt naar waar ze meer van zouden willen hebben of wat ze willen hebben ervaren voor ze hun laatste adem hier op aarde uitblazen.

Te vaak zijn dit echter ook de woorden die een soort machteloosheid oproepen: ja, dat wil ik wel, maar daarvoor moet je ‘geluk’ hebben (laat dat nou net de afkorting zijn van de woorden Gezondheid, Energie, Liefde, Uitdaging en Kracht).

Maar wat nu als blijkt dat je ZELF veel invloed hebt op hoe je deze ‘ultieme vijf’ in je leven brengt en ervaart? Stel jij je leven dan nog steeds uit of kies je het NU te leven? Zodat jij aan het einde met plezier en dankbaarheid terug kunt kijken en kunt zeggen: ik heb MIJN leven geleid. Vanuit Liefde. Met lef. Het is Geluk(t)!

Bekijk andere mogelijke thema's voor inspiratiesessies

  • Voluit Leven

  • Focus & Trust

  • Going for Gold

  • Is het waar?

  • Talent x Passie

  • Wat is jouw thema?

  • Impactvolle inspiratie op maat

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je meer weten over onze impactvolle inspiratie(sessies) en mogelijke thema’s die passen bij jou, jouw team of organisatie?
Heb je zelf een thema in gedachten en wil je met ons sparren?

Neem gerust contact met ons op.