Impactvolle inspiratie

It’s your story… We schrijven allemaal ons eigen verhaal in het leven, of we dat nu door hebben of niet. Uit allerlei onderzoek blijkt dat de ‘feiten’ zelden bepalend zijn in hoe iemand zijn of haar leven ervaart. Het is de betekenis die we er aan geven. Onze gedachten en overtuigingen kleuren onze belevenis en geven de kaders aan voor wat wij denken dat ‘waar’ is. We kijken allemaal door een ‘zonnebril’ naar de wereld. We zien niet hoe de wereld is maar hoe wij zijn.

Het effect van onze ‘zonnebril’ op ons gevoel bepaalt ook in belangrijke mate ons gedrag. Wat over het algemeen tot een resultaat leidt dat onze initiële overtuiging bevestigt. Als mens willen we nu eenmaal vaak gelijk…

Onze impactvolle inspiratiesessies bieden een combinatie van inzicht, geraakt worden en nieuw perspectief. Van daaruit kan nieuw bewustzijn ontstaan, geef je wat er is vanuit een andere bril betekenis, wat leidt tot ander gedrag en nieuwe resultaten! Zin in? Bel ons! Samen kijken we wie van onze Xperience Creators het best past bij jouw vraag en behoefte.

Mogelijke thema's

Voluit Leven

Stel jij je leven nog steeds uit of kies je het NU te leven? Heb jij de moed om keuzes te maken die passen bij wie jij kiest te zijn?

Talent x Passie

In de overlap tussen talent x passie ligt jouw ‘goud’. Waar ligt jouw balans tussen waar je goed in bent en waar je blij van wordt?

Is het waar?

Geen enkele waarheid is absoluut. Ben jij in staat om onderscheid te maken tussen feiten en 'jouw' waarheid of die van een ander?

Going for Gold

Wie hoog wil bouwen doet er goed aan de fundering stevig aan te leggen. Heb jij het lef om naar jezelf te kijken? De moed om diep te gaan?

Focus & Trust

Hoe (ver) kun jij je grenzen oprekken zonder er (te ver) over heen te gaan. Hoe houd je focus op je doel en ga je vol vertrouwen op pad, maar laat je los hoe je er komt?

Wat is jouw thema?

Staat het thema van jouw vraag er niet tussen? Op welk gebied kunnen we jou inspireren en van nieuwe inzichten voorzien?

Meer weten of met ons in contact komen?

Een impactvolle inspiratiesessie is bedoeld om jou een combinatie te bieden van inzicht en nieuw perspectief en je tegelijkertijd te raken om een vuurtje aan te wakkeren. Van daaruit ontstaat vaak nieuw bewustzijn, geef je wat er is vanuit een andere bril betekenis, wat leidt tot ander gedrag en nieuwe resultaten!

Uiteraard zijn er veel meer thema’s mogelijk dan die hierboven genoemd staan. Staat jouw specifieke thema er niet tussen? Of wil je een andere, persoonlijke, invulling geven aan een thema? We helpen je graag en denken met je mee. Samen kijken we naar jouw leervraag en -behoefte en stellen we een op maat gemaakte sessie samen, die je ondersteunt bij deze ontwikkeling. Weten welk thema en welke creator het beste bij je past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Neem dan contact met ons op.