Focus & Trust

Het kan wel! 

Het was al een tijdje een droom. De New York Marathon lopen. Eigenlijk eerder een opwelling. Ik ben namelijk helemaal geen loper. Verder dan een relaxed rondje op een zomerse dag was ik nooit gekomen. Eigenlijk heb ik een hekel aan lopen. Maar het was tijd mezelf weer eens een ambitieus doel te stellen. Mezelf te stretchen, uit te dagen en op een nieuwe manier te leren kennen. Om wat ik anderen leer over ‘mindset’ en de invloed van je gedachten op je eigen werkelijkheid in dit voor mij nieuwe gebied te gaan gaan toepassen…

Onze ‘Focus & Trust’ impact-sessies gaan daar over: over jezelf en elkaar leren kennen. Over het (ver) oprekken van je grenzen zonder er (te ver) over heen te gaan. Over Focus houden op het doel en vol vertrouwen op pad te gaan, maar los te laten hoe je er komt….when there is a will, there is a way… Over het onderzoeken van je gedachten en de invloed er van op je gevoelens en je gedrag. Over ontspannen gedrevenheid en het leveren van (top)prestaties met plezier. Over jezelf versteld doen staan. Over met elkaar op pad zijn en de toppen en dalen delen. Over uiteindelijk samen genieten. Een uitdaging en kans voor teams die samen een stap verder willen gaan. Verdieping, Verbinding, Vertrouwen…Een ervaring om niet snel weer te vergeten.

Bekijk andere mogelijke thema's voor inspiratiesessies

  • Focus & Trust

  • Going for Gold

  • Is het waar?

  • Talent x Passie

  • Voluit Leven

  • Wat is jouw thema?

  • Impactvolle inspiratie op maat

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je meer weten over onze impactvolle inspiratie(sessies) en mogelijke thema’s die passen bij jou, jouw team of organisatie?
Heb je zelf een thema in gedachten en wil je met ons sparren?

Neem gerust contact met ons op.