Future Leaders Leiderschapsweek

Geplaatst op 15 maart 2021

Op 17 mei 2021 start een nieuwe editie van de Future Leaders Leiderschapsweek. Een intensief en impactvol programma, dat Empowering Center organiseert samen met zusterlabel Avicenna Academie voor Leiderschap.

Het 5-daagse programma daagt je uit te voelen, ervaren en beleven wie jij bent, welke patronen jou beperken en ondersteunen en welke keuzes je daarin maakt. 5 dagen met diepgang en plezier, waarin je geraakt wordt en jezelf en anderen zult raken. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen we je ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken en met doordachte daadkracht het verschil te maken.

Als het er op aankomt, betekent meer leider worden, meer jezelf worden. Dat is simpel, maar niet gemakkelijk. Zelfonderzoek vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Want wie geconditioneerd is, is niet vrij, en wie niet vrij is, kan geen innoverende, inspirerende leider zijn….

Los van je ‘gewone’ werk en leven worden patronen vaak ineens glashelder en komt het bewustzijn en de vrijheid om opnieuw te kiezen. Wil jij dit zelf ervaren tijdens deze week? Meld je dan aan voor dit unieke programma!