U bevindt zich hier: Home » Deelname aan de Future Leaders Xperience

Deelname aan de Future Leaders Xperience

Geplaatst op 17 oktober 2023

Deelnemer Dennis van Heiningen heeft afgelopen september zijn deelname aan de Future Leaders Xperience afgerond. Het heeft hem veel gebracht:

“Ik heb Future Leaders als heel waardevol ervaren. De leergang heeft me geholpen om te reflecteren op de stappen die ik tot nu toe heb gemaakt, even stil te staan en te kijken naar wie ik ben, wat ik wil en hoe ik op basis hiervan mijn leiderschapskwaliteiten verder kan ontwikkelen. In mijn dagelijkse werkleven heb ik zeker veel gehad aan de kennis, ervaringen en vaardigheden die ik tijdens de leergang heb opgedaan. Het geven en vragen van effectieve feedback is hier een goed voorbeeld van. De docenten en de moderator zijn naast zeer deskundig en toegewijd ook instaat om een hele prettige en veilige sfeer in de groep te creëren. Future Leaders is een absolute aanrader!”

Wil jij ook zo’n mooie ervaring opdoen als die van Dennis? Dat kan! Op 12 juni 2024 start er weer een nieuwe editie.