U bevindt zich hier: Home » Plenaire slotsessie Meaningful Matters Festival: Ineke Hurkmans

Plenaire slotsessie Meaningful Matters Festival: Ineke Hurkmans

Geplaatst op 29 februari 2024

Ons festival kent een bijzonder einde, dat -voor wie wil- gelijk ook een inspirerend (nieuw) begin kan zijn! 

Via de ‘Open Space’ methode, begeleid door Ineke Hurkmans, gaan deelnemers aan ons festival namelijk met elkaar in gesprek over onderwerpen die hen aan het hart gaan en waar ze graag aan willen bijdragen. Hoé jij wilt bijdragen is helemaal aan jou! Misschien wil je een onderwerp inbrengen waar je graag met anderen over wilt sparren om tot nieuwe ideeën te komen. Zodat er beweging kan ontstaan en we een positieve impact kunnen creëren in de samenleving. In het klein of in het groot.

Misschien wil jij alleen meedenken, of meeluisteren, met een onderwerp dat is ingebracht door een andere deelnemer en jou aanspreekt. Of misschien wil jij zelfs wel een stap verder gaan en je, samen met een aantal andere deelnemers, committeren aan een jaartraject om daadwerkelijk het verschil te gaan maken via onze Community of Meaningful Leadership! Ook dat kan! Daarover praten we je later graag bij.


Over Ineke

Ineke is founder van de Jump Movement en houdt zich bezig met zelforganisatie in de context van maatschappelijke vraagstukken. Een sessie met Ineke is altijd luchtig én diepgaand, interactief én brengt nieuw perspectief en opluchting.

Meer weten over het festival? Kijk dan hier.

Waarom dit festival? Dit jaar bestaat Meaningful Matters, het overkoepelende gedachtengoed van de labels Empowering Center, Avicenna Academie voor Leiderschap, Opleidingsinstituut KMBV en de Academie voor Toezichthouders 5 jaar. Reden voor een feestje!