Female Leadership Xperience

Voor Empowerde & Empowerende Vrouwelijke leiders

Female Leadership Xperience

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap. De nieuwe werkelijkheid vraagt om een andere mindset en andere kwaliteiten: een open mind en een brede blik, vertrouwen dat er niet slechts één oplossing is voor een probleem, zelfinzicht en flexibiliteit. Van de nieuwe generatie leiders wordt gevraagd gericht te zijn op verbinding, te zorgen voor goed samenspel, flexibel en veerkrachtig te zijn en bij te dragen aan de maatschappij.

In een wereldwijd onderzoek naar de kenmerken van de ideale leider van deze tijd blijkt dat 10 van de kenmerken uit de top 12 voornamelijk als vrouwelijk worden gezien: expressief, plannen voor de toekomst, redelijk, loyaal, flexibel, geduldig, intuïtief, coöperatief, empathie en kwetsbaarheid. Alleen beslist en veerkrachtig werden als meer mannelijke eigenschappen gezien.

Veel vrouwen aan de top lijken zich hebben aangepast aan de huidige mannencultuur en worden dan vaak weggezet als ‘bitch’. Is dat terecht? Gebruiken zij meer hun masculiene kwaliteiten? Maken zij nog voldoende verbinding met de vrouwelijke aspecten in zichzelf die hen juist zo uniek maken?

Tijdens deze  3-daagse Vrouwelijk Leiderschap Xperience dagen we je uit te voelen, ervaren en beleven wie jij bent en wilt zijn als vrouwelijk leider, welke patronen jou beperken en ondersteunen en welke keuzes je daarin maakt. 3 dagen met diepgang en plezier, waarin je geraakt wordt en jezelf en anderen zult raken. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen we je ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken en met doordachte daadkracht jouw vrouwelijk leiderschap vorm te geven.

Omdat Empowerde & Empowerende Vrouwelijke leiders, nu meer dan ooit nodig zijn! 
 

Modules Bekijk programma

 • 3-daagse
 • Gedegen relevante kennis
 • Impactvolle ervaringen
 • Vernieuwende perspectieven

Trainingsduur

Leiderschapsprogramma van 3 dagen


Doelgroep

Vrouwen van alle leeftijden die met elkaar willen onderzoeken welke aspecten van hun vrouwelijk leiderschap zij wellicht onderdrukken, verder kunnen ontwikkelen en in het licht mogen zetten. En daarbij geïnspireerd en ‘geraakt’ willen worden door een topteam van krachtige vrouwelijke rolmodellen, ieder op hun eigen terrein.


Kosten

Deelnamebedrag € 1.975,-
Accommodatiekosten € 575,-.

Een deel van jouw bijdrage gaat naar Stichting Buddy to Buddy. 

Wil je meer weten over dit programma? Neem dan contact met ons op. Meer weten?

3-daagse

Nederland:

Een 3-daags ervarings-gericht programma, waarin we op zoek gaan naar de optimale synergie tussen mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Waarin we blokkades die je tot nu toe hebben tegen gehouden om vol in je kracht te gaan staan als vrouwelijk leider in kaart brengen en stappen zetten om voorbij die blokkades volledig je potentieel te gaan leven!

Gedegen relevante kennis

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling: welke overtuigingen rondom vrouwelijk leiderschap neem jij mee uit je opvoeding en de culturele context en hoe zet je deze (beperkende) overtuigingen om in kracht?
 • Vrouwelijk leiderschap in deze tijd: rolmodellen, ervaringen, mogelijkheden.
 • Vitaliteit en veerkracht: hoe houd jij je flow, ontspanning en zachtheid om vanuit ontspannen gedrevenheid vorm te kunnen gaan geven aan jouw vrouwelijk leiderschap.

Impactvolle ervaringen

 • Aan den lijve nieuwe ervaringen opdoen zodat patronen zichtbaar worden
 • Oefenen met presentiekracht en inspirerend vermogen, vanuit jouw unieke vrouwelijke kracht
 • Het aangaan van verbinding en wezenlijk contact

Vernieuwende perspectieven

 • Ontmoet andere vrouwen in leidinggevende posities met de ambitie het verschil te maken in de wereld
 • Stel jezelf open voor verschuiving in paradoxen
 • Ga met nieuwe perspectieven naar huis

 

We kiezen er bewust voor je van te voren niet precies te vertellen wat je gaat doen, wanneer en met wie. Het is tenslotte een Xperience. Wel kunnen we je garanderen dat je met absolute toppers te maken krijgt: vakvrouwen op hun eigen expertise-gebied, vol passie en gedreven om jou te helpen in jouw volgende stap in Leiderschap!

Julika

stem- en ademhalingsexpert

Rozemarijn

expert vrouwelijk leiderschap

Ottolien

(stem)actrice

Anne-Claire

Female Empowerment Artist

Barbara

yogadocent & expeditieleider

Schrijf je hier in!

Inschrijven

Het deelnamebedrag voor de Female Leadership Xperience is € 1.975,- (exclusief accommodatiekosten van € 575,-  exclusief btw).

Toelichting accommodatiekosten
Empowering Center draagt zorg voor het regelen van de accommodaties waar je gedurende deze week verblijft. Dit verzorgen wij volledig vanaf het moment van aankomst, tot het moment waarop het programma ten einde is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het inhoudelijke programma.

Bij de deelnameprijs voor deze female leadership xperience zijn deze accommodatiekosten niet inbegrepen. Naast het deelnamebedrag is daarom ook een bedrag aan accommodatiekosten opgenomen. Dit bedrag omvat de kosten die tijdens de week worden gemaakt: de kosten voor overnachtingen, catering (lunches, diners, snackbreaks etc.) zaalhuur, AV-middelen, taxivervoer etc. Alcoholische versnaperingen zijn deze week voor eigen rekening.

Een deel van jouw bijdrage gaat naar Stichting Buddy to Buddy. 

Contact of vragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze Experience? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook onze andere programma's

 • Leiderschap Xperience

 • Coaching

 • Incompany

 • Blended Learning

 • Inspiratiesessies