Boeiende inspiratiesessies op het gebied van leiderschap

Maak kennis met Empowering Center en haar zus Avicenna Academie voor Leiderschap! Samen organiseren we op regelmatige basis inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden en andersgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in Amersfoort, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Een introducee meenemen mag.

Unieke thema's

Een impactvolle inspiratiesessie is bedoeld om jou een combinatie te bieden van inzicht en nieuw perspectief en je tegelijkertijd te raken om een vuurtje aan te wakkeren. Van daaruit ontstaat vaak nieuw bewustzijn, geef je wat er is vanuit een andere bril betekenis, wat leidt tot ander gedrag en nieuwe resultaten!

Diverse thema’s zijn al voorbij gekomen in de inspiratiesessies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Storytelling, Creatief Leiderschap, Paradoxaliteit, Vitale organisaties, Macht en Invloed en Leiderschap in dienst van de gemeenschap.

Uiteraard zijn er veel meer thema’s mogelijk dan hierboven genoemd staan. Elke twee maanden staat er weer een nieuw thema op het programma. Houdt hiervoor onze nieuwsberichten in de gaten, of kijk op de website van Avicenna.

Heb jij zelf een thema, waar jij een andere en persoonlijke invulling aan wil geven? We helpen je graag en denken met je mee. Samen kijken we naar jouw leervraag en -behoefte en stellen we een op maat gemaakte sessie samen, die je ondersteunt bij deze ontwikkeling. Meer weten? Neem dan contact met ons op.