U bevindt zich hier: Home » Inspiratiesessie ‘Inclusief leiderschap’ door Madhu Mathoera

Inspiratiesessie ‘Inclusief leiderschap’ door Madhu Mathoera

Geplaatst op 2 oktober 2023

Hoe houden we de boel bij elkaar in deze tijd van grote transities? En wat betekent dit voor jouw manier van leidinggeven?

Er is een nieuwe inspiratiesessie toegevoegd aan onze agenda! Tijdens onze Inspiratiesessie op maandagavond 5 februari 2024 spreekt Madhu Mathoera MBA , expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie, over ‘Inclusief leiderschap’.

De wereld om ons heen staat niet stil. Als organisatie maar ook als leider wil je meegaan met de wereld om je heen maar tegelijkertijd onderscheidend zijn. Je wilt je eigen identiteit behouden en toch omgaan met diverse manieren van kijken en acteren. Hoe speel je in op al die veranderingen, nieuwe wensen en diversiteit? Durf je te experimenteren met nieuwe strategieën? Hoe houd je dat vast in je team?

Tijdens deze inspiratiesessie staan we stil bij de rol van leiderschap in een inclusieve organisatie. Je krijgt concrete inzichten die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Meer lezen en aanmelden kan hier.
(je wordt doorgelinkt naar de website van Avicenna Academie voor Leiderschap)

———————————————————————————————————

Maak kennis met Empowering Center en haar zus Avicenna! Samen organiseren we op regelmatige basis inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden en andersgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in Amersfoort, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Een introducee meenemen mag.