U bevindt zich hier: Home » Inspiratiesessie ‘Hoe om te gaan met afgehaakt Nederland’ door René Cuperus

Inspiratiesessie ‘Hoe om te gaan met afgehaakt Nederland’ door René Cuperus

Geplaatst op 10 februari 2024

Hoe houden we de boel bij elkaar in deze tijd van grote transities? En wat betekent dit voor jouw manier van leidinggeven?

Op maandagavond 8 april 2024 reikt René Cuperus, strategisch adviseur en als Europa-onderzoeker verbonden aan Internationaal Instituut Clingendael, je aansprekende analyses en inzichten aan.

Onze tijd van grote transities wordt geplaagd door wantrouwen, maatschappelijk onbehagen en polarisatie. In de veelbesproken Atlas van Afgehaakt Nederland worden de oorzaken en achtergronden hiervan geanalyseerd. In beeld komen de nieuwe scheidslijnen in onze samenleving tussen hoogopgeleiden en middelbaar opgeleiden, grote steden en regio, tussen toekomstoptimisme en toekomstpessimisme, populisme en elitisme.

Tijdens de inspiratiesessie voeren we tevens de dialoog over ‘hoe we de boel bij elkaar houden’. En wat dit betekent voor het leiderschap gericht op samenhang, gedeelde waarden en toekomstperspectief.

Meer lezen en aanmelden kan hier.
(je wordt doorgelinkt naar de website van Avicenna Academie voor Leiderschap)

———————————————————————————————————

Maak kennis met Empowering Center en haar zus Avicenna! Samen organiseren we op regelmatige basis inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden en andersgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in Amersfoort, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Een introducee meenemen mag.