U bevindt zich hier: Home » Inspiratiesessie ‘Bergen verzetten’ door Katja Staartjes

Inspiratiesessie ‘Bergen verzetten’ door Katja Staartjes

Geplaatst op 19 september 2023

Wat maakt dat je (samen) realiseert wat je beoogt? Hoe haal je alles uit jezelf? En uit de samenwerking?

Kom voor antwoorden hierop maandagavond 27 november naar de inspiratiesessie van bergbeklimmer Katja Staartjes. Er zijn niet zoveel plekken op de wereld waar je zo met jezelf en elkaar wordt geconfronteerd als op grote hoogte; boven de 7000 meter leef je op het scherpst van de snede. Katja neemt je met adembenemende beelden en ervaringen mee op expeditie en trekt de parallellen naar het dagelijks leven en werk.

Meer lezen en aanmelden kan hier
(je wordt doorgelinkt naar de website van Avicenna Academie voor Leiderschap)

——————————————————————–

Maak kennis met Empowering Center en haar zus Avicenna! Samen organiseren we op regelmatige basis inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden en andersgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in Amersfoort, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Een introducee meenemen mag.