U bevindt zich hier: Home » Leiderschap Xperience
Terug naar overzicht

Ervaringen Leiderschap Xperience

Stijn Smaal

Engineer Offshore Pipelines and Cables, van Oord

“Onlangs heb ik de leergang Future Leaders gevolgd. Met een diverse groep mede cursisten ontdek je wie je zelf bent, waar je sterke kanten zitten en waar je je nog in kan ontwikkelen. Dankzij de leergang ben ik me onder andere beter bewust van het feit dat wederzijds begrip van een plan of aanpak binnen het team ontzettend belangrijk is om het project tot een goed einde te brengen. Ik vond het knap dat de docenten en moderator naast het overdragen van hun inhoudelijke kennis ook bijzonder goed in staat waren om een veilige en prettige sfeer te creëren waarin je je vrij voelde om te delen. Ik zou het Future Leaders programma zeker aan anderen aanraden.”

 

Dennis van Heiningen

Marketing Captain Roger

“Ik heb Future Leaders als heel waardevol ervaren. De leergang heeft me geholpen om te reflecteren op de stappen die ik tot nu toe heb gemaakt, even stil te staan en te kijken naar wie ik ben, wat ik wil en hoe ik op basis hiervan mijn leiderschapskwaliteiten verder kan ontwikkelen. In mijn dagelijkse werkleven heb ik zeker veel gehad aan de kennis, ervaringen en vaardigheden die ik tijdens de leergang heb opgedaan. Het geven en vragen van effectieve feedback is hier een goed voorbeeld van. De docenten en de moderator zijn naast zeer deskundig en toegewijd ook instaat om een hele prettige en veilige sfeer in de groep te creëren. Future Leaders is een absolute aanrader!”

Beathe van den Berghe - Future Leaders - Empowering Center

Béathe Timmers-van den Berghe

Manager zorg en projectleider Thebe Wonen en Zorg

“Soms sta je op een punt dat het goed gaat, maar dat je voelt dat er meer is. Dat je toch nog tegengehouden wordt door iets in jezelf. Deze bijzondere week heeft mij nog een slag dieper in contact gebracht met mezelf. Op diverse manieren, die slim in het programma zijn opgenomen, ontkom je er niet aan om die diepere laag aan te boren. Hoofd en hart gaan hierdoor met elkaar in gesprek. Wat een cadeau!”

Julia Snijder

initiatiefnemer en projectleider Buddy to Buddy

“Deze leiderschapsweek heeft mijn perspectief veranderd! Doordat het programma, de inspirerende sprekers, de veilige setting, de locatie(s) & de catering tot in de puntjes waren verzorgd, lukte het mij om me volledig over te geven aan mijn persoonlijke uitdagingen en groei. Ik merk nu al een enorm verschil met ervoor en zie ook hoe mijn ‘nieuwe’ energie besmettelijk is voor mijn omgeving. Het duurt nog wel even voor al mijn beslissingen op werkgebied ook echt minder werk betekenen, maar ik zie door de bomen het bos weer. Nog niet eerder heb ik mij zo rustig en krachtig gevoeld, vanuit deze houding lukt het om betere keuzes te maken. De mate van spanning in mijn lijf is met zo’n 80% afgenomen en daardoor voel ik mij meer mijzelf.”

Anne Varenbrink - Future Leaders - Empowering Center

Anne Varenbrink

senior psychiatrisch verpleegkundige Mindfit

“De Future Leaders leiderschapsweek heb ik ervaren als een ontzettende leuke en impactvolle week! Op een speelse, warme en fijne manier word je uit je comfortzone gehaald. Steeds weer. Dat een keer niet willen, lukt niet. Daar prikken de moderator en de zeer deskundige docenten dwars doorheen. En dat is goed, daar heb ik juist veel van geleerd. Het bracht mij tot mijn kern. De combinatie van confronterend en liefdevol in deze week vond ik heel fijn en heeft mij veel gebracht.”

Heiko-Jan Lameijer

Senior Toezichthouder Specialist Expertisecentrum Markttoegang, De Nederlandsche Bank

“De Future Leaders week is niet achterover leunen en luisteren naar coaches die jou vertellen wat de ideale leiderschapsstijl is. Future leaders week is een persoonlijk avontuur vol confrontatie met jezelf, steun vinden van en bieden aan anderen, ongemakkelijke maar tevens prachtige momenten meemaken en geweldige coaches.”

Stephanie Loven

aankomend directeur Loven Beheer Groep

“De Future Leaders leiderschapsweek was anders dan ik had verwacht, maar op een positieve manier. Ik dacht dat het over ‘de theorie van leiderschap’ zou gaan, diverse leiderschapsstijlen etc. In tegenstelling, deze week is volledig gericht op jou als persoon en daardoor ook best confronterend. Gedurende het programma word je op een prettige manier uit je comfortzone gehaald. Je houdt jezelf de spiegel voor, waardoor je jezelf ook echt tegenkomt. Ik heb enorm veel aan de leiderschapsweek gehad en ben gegroeid als persoon. Zowel Monique als de andere deelnemers hebben mij hierbij geholpen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en durf mijn stem te laten horen en mijn grenzen aan te geven.”

Gert Hovestad

unitmanager De Schutse

“De Future Leaders leiderschapsweek heeft mij bewust gemaakt hoe ik mijzelf kan en mag zijn. Het programma van deze week heeft mij uitgedaagd om minder vanuit controle en perfectionisme leiding te kunnen geven. Deze spiegel hebben de andere deelnemers van deze leiderschapsweek mij echt laten zien. Hierdoor heb ik inzichten meegekregen om bij mezelf te blijven en uit te gaan van eigen kracht. Ook als het niet voorspelbaar is. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor gegroeid en laat mij niet zomaar meer van “de stoel praten”. Echt waardevol om in deze week geheel los van je werk en andere verplichtingen dit te mogen leren, samen met andere deelnemers. Ik ervaar na deze week, dat het al resultaten heeft in mijn dagelijkse werk en dat geeft mij persoonlijke rust!”

Nikita Oosterman

kwaliteitsmanager Rabobank 

“De Future leaders leiderschapsweek was op sommige momenten best uitdagend en raakt je echt als persoon. Er gebeurt écht iets. Doordat je steeds van te voren niet weet wat je kunt verwachten en verschillende onderdelen (en locaties) ook wel uit mijn comfortzone waren, gaf het mij veel inzichten in mezelf en in mijn keuze hoe ik daar dan mee om wil gaan en welke betekenis ik iets geef. De gesprekken met de andere deelnemers hielpen daarbij ook enorm. Ik voel me steviger en helderder in mezelf en kan duidelijker mijn eigen richting en koers bepalen en ook aangeven naar de buitenwereld nu.”

drs. Marieke Troost

GZ-psycholoog Mindfit

“De Future Leaders leiderschapsweek heeft mij meer gebracht dan ik verwacht had. Het weg van huis en weg van werk zijn hielp enorm om de helderheid in mezelf te vinden om tot een krachtig besluit te komen waar ik al langer mee worstelde. De verschillende onderdelen van de week gaven inzicht en verdieping. Zelfs het onderdeel dat ik ‘verschrikkelijk’ noemde, gaf mij uiteindelijk juist meer zelfvertrouwen. Ook de diversiteit in de groep deelnemers en het feit dat zij allemaal ‘onbekenden’ waren gaf de ruimte helemaal jezelf te zijn. Ik ben direct na de week aan de slag gegaan met mijn inzichten en dat voelt goed!”

Rick Garrelfs

HR Rabobank

“Ik heb de trainers van Empowering Center in enkele meerdaagse reizen meegemaakt. Op en top professionals, inhoudelijk sterk. Maar wat vooral indruk maakt is de wijze waarop zij een groep van managers kunnen meenemen in persoonlijke en confronterende opdrachten. Zij doen dat krachtig en helder, maar ook op een manier die bij niemand weerstand oproept. Die combinatie, krachtig zonder weerstand op te roepen, vind ik erg sterk”.

Marcel Geurtsen

manager, deelnemer 4-daagse leiderschapsreis

“Terugkijkend kan ik aangeven dat deze reis een enorme positieve ervaring is geweest. Samen met je groep ga je de confrontatie aan, niet alleen met elkaar, maar vooral met jezelf! De reis naar het onbekende heeft voor mij veel inzicht gebracht, niet alleen in zakelijke zin maar ook zeker in mijn persoonlijke reis in deze mooie wereld.”

 

Mark Stuijt

adviseur regiomarketing Kennis&Economie

“De samenwerking met Empowering Center heeft me gebracht tot het anders kijken naar mijn eigen talenten. De zorgvuldige omgang met de omstandigheden van de deelnemers en de persoonlijke inzet van de coaches geven de sleutel tot een succesvolle training.”

Anoniem

deelnemer 2-daagse leiderschapsreis

“Ik wist niet zo goed wat ik van de meerdaagse moest verwachten. Ik ben nogal rationeel ingesteld dus ik stond  er wat sceptisch tegenover. Ik vond de training erg goed, leerzaam en ook leuk om te doen. Het was denk ik de eerste keer in m’n leven dat ik zo bewust stil stond bij wie ik ben, wat mijn waarden zijn, waar ik naartoe wil en wat ik eventueel nog wil doen om mezelf te verbeteren. Ik ging echt met een tevreden en voldaan gevoel weg van de training.”

Alex

deelnemer 4-daagse leiderschapsreis

“Dank voor de inspirerende dagen. Ik voel me verrijkt! Heb bewondering voor de rust die de facilitator uitstraalt en de manier waarop zij er voor zorgde dat iedereen serieus deelnam en ‘alles’ uit deze dagen wilde halen. Bijzonder hoe schijnbaar eenvoudig zij een sfeer van vertrouwen, respect en openheid weet te creeren en tegelijkertijd iedereen ook individueel ruimte geeft en vanuit eigen verantwoordelijkheid laat handelen.”