U bevindt zich hier: Home » Leiderschap Xperience
Terug naar overzicht

Ervaringen Leiderschap Xperience

Rick Garrelfs

HR Rabobank

“Ik heb de trainers van Empowering Center in enkele meerdaagse reizen meegemaakt. Op en top professionals, inhoudelijk sterk. Maar wat vooral indruk maakt is de wijze waarop zij een groep van managers kunnen meenemen in persoonlijke en confronterende opdrachten. Zij doen dat krachtig en helder, maar ook op een manier die bij niemand weerstand oproept. Die combinatie, krachtig zonder weerstand op te roepen, vind ik erg sterk”.

Marcel Geurtsen

manager, deelnemer 4-daagse leiderschapsreis

“Terugkijkend kan ik aangeven dat deze reis een enorme positieve ervaring is geweest. Samen met je groep ga je de confrontatie aan, niet alleen met elkaar, maar vooral met jezelf! De reis naar het onbekende heeft voor mij veel inzicht gebracht, niet alleen in zakelijke zin maar ook zeker in mijn persoonlijke reis in deze mooie wereld.”

 

Mark Stuijt

adviseur regiomarketing Kennis&Economie

“De samenwerking met Empowering Center heeft me gebracht tot het anders kijken naar mijn eigen talenten. De zorgvuldige omgang met de omstandigheden van de deelnemers en de persoonlijke inzet van de coaches geven de sleutel tot een succesvolle training.”

Anoniem

deelnemer 2-daagse leiderschapsreis

“Ik wist niet zo goed wat ik van de meerdaagse moest verwachten. Ik ben nogal rationeel ingesteld dus ik stond  er wat sceptisch tegenover. Ik vond de training erg goed, leerzaam en ook leuk om te doen. Het was denk ik de eerste keer in m’n leven dat ik zo bewust stil stond bij wie ik ben, wat mijn waarden zijn, waar ik naartoe wil en wat ik eventueel nog wil doen om mezelf te verbeteren. Ik ging echt met een tevreden en voldaan gevoel weg van de training.”

Alex

deelnemer 4-daagse leiderschapsreis

“Dank voor de inspirerende dagen. Ik voel me verrijkt! Heb bewondering voor de rust die de facilitator uitstraalt en de manier waarop zij er voor zorgde dat iedereen serieus deelnam en ‘alles’ uit deze dagen wilde halen. Bijzonder hoe schijnbaar eenvoudig zij een sfeer van vertrouwen, respect en openheid weet te creeren en tegelijkertijd iedereen ook individueel ruimte geeft en vanuit eigen verantwoordelijkheid laat handelen.”