U bevindt zich hier: Home » Inspiratiesessies
Terug naar overzicht

Ervaringen Inspiratiesessies

Sven Cirnski

Regional Network Development Manager

“Monique is a very special person with a strong intuition and a gift of quickly finding out whats going on in peoples life. She can see through a lot of the shields people put up. She is a very good listener and has a lot of life experience to draw from, which is great, as this means that her ability to coach and inspire people is not based on theory only. She is very powerful and determined and has a productive capacity that is very high. I’ve experienced Monique in different training settings and am impressed by the compentence she possesses.”

 

Johanneke van Spijkeren

manager Vitens NV

“Tijdens de inspirerende aftrapsessie in het kader van onze organisatieverandering, is ruimte gemaakt om werkelijk contact te maken met elkaar. Geen statische presentaties, maar juist ruimte om zelf te doen, waardoor verbondenheid vanzelf ontstaat. En dat vormt een perfecte basis om samen een verandering aan te gaan en problemen te overwinnen. Het is goed om te kunnen vertrouwen op professionele partners die weten wat er nodig is om stappen voorwaarts te zetten.”

Jean Marcel Bloch

regional network development manager, France

“Tijdens de training krijg je veel enthousiasme en positiviteit van Monique als coach. Ze weet als geen ander hoe ze de aandacht van haar deelnemers trekt en vasthoudt. Ze maakt gebruik van simpele woorden en uitleg, zodat iedereen meteen begrijpt waar het over gaat. Ze heeft humor, wat natuurlijk perfect past binnen een training. Ik heb met plezier met haar gewerkt”!

Kenny Johnson

Klemmer & Associates, USA

“Het werken met Monique is bijzonder: ze gaat uit van jouw eigen kracht en maakt daar nog meer van. Ze geeft echt om de mensen waarmee ze werkt en is volledig gefocust op het werken ‘in-and-out of the box’. Om zo de beste resultaten voor jou als persoon te behalen!”