U bevindt zich hier: Home » Incompany
Terug naar overzicht

Ervaringen Incompany

Grietsje Visser

Directeur Mindfit, onderdeel Dimence Groep

“Met Monique samenwerken is verdiepend en inzichtgevend. Haar vakkennis, haar persoonlijke stijl en haar manier van contact maken zijn heel plezierig. Door goed te luisteren en te kijken kan ze helpen patronen inzichtelijk te maken en te doorbreken. Ze inspireert door inzichten te delen, goede vragen te stellen en door het gebruik van creatieve werkvormen is er ruimte voor de lach en de traan. Ze helpt om wat vast loopt weer vlot te trekken, maakt bespreekbaar wat onder water zit. Laat de praters luisteren en de luisteraars praten. Gebruikt het spel van improvisatie en haar kennis om het inzicht te vergroten. Het goede gesprek komt op gang en wordt gevoerd. Er is tijd voor vertraging en afleiding doorziet ze. Nooit op de voorgrond én niet te missen. Heel inspirerend en waardevol. En bovenal gewoon een leuk fijn mens”.

Marieke Veelers MSc.

Bedrijfskundig directeur Vrouw Moeder Kind Centrum Maastricht UMC+

“Ik heb dit traject als zeer waardevol en leerzaam ervaren, de manier waarop jij ons mee nam op reis en kritisch op ons groepsgedrag reflecteerde en ons vaak uitnodigde om ook kritisch op onszelf te reflecteren was nodig en deed je op een respectvolle manier. We hebben hierdoor echt de eerste (moeilijkste?) stap gezet en dat is nodig om binnen onze organisatie veel meer onze krachten te gaan bundelen en samen handen en voeten/ invulling gaan geven aan onze missie/ visie & strategie”.

Paul van Vuuren

CEO VDLNedcar

“De industrie waarin wij actief zijn, verandert in hoog tempo. De vereiste flexibiliteit vergt veel van onze medewerkers en onze leiders. Als leiders hebben we richting te geven. Hierbij onze visie missie en de daarop gebaseerde strategie eenduidig uit te dragen. Komende vanuit zeer diverse achtergronden met ieder zijn eigen taal was dit best een uitdaging. Empowering in de persoon van Monique heeft ons geholpen onze individuele  en gezamenlijke kracht naar een volgend niveau te brengen. Analyses, teamsessie en individuele coaching/training hielpen ons daarbij op een geweldige wijze.  Wij zien uit naar ons vervolg, willen doorpakken. Met dank aan Monique hebben wij daarvoor een prima basis gelegd en kunnen wij ons samen door ontwikkelen”.

Jitske Stavenga

senior projectleider Duurzame Innovaties, Provincie Fryslân

“Door het Mobiliteits-traject heb ik een frisse kijk gekregen op de tweede helft van mijn loopbaan. Gedurende een beperkte maar intensieve periode de tijd nemen voor professioneel geleide reflectie bracht mij zowel in het werk als privé nieuwe toekomstbeelden, die aansluiten op mijn oorsprong en mijn ontwikkeling. Resultaat: een persoonlijk verankerde visie, een handige en creatieve CV om mezelf te presenteren en zin in die tweede helft! “

Sabine van Kammen

intern loopbaancoach

“Zestig medewerkers van de Provincie Fryslan hebben binnen 8 weken een intensief loopbaantraject kunnen volgen! Met als resultaat, een persoonlijk inzetbaarheidsplan waarmee men zich zowel op de interne- als de externe arbeidsmarkt kan profileren. Dit dankzij de begeleiding van vier bevlogen dames die op een zeer professionele wijze daadwerkelijk in contact zijn met de mensen. Een aanrader voor organisaties die gaan voor energie, resultaat, daadwerkelijke verandering en professionaliteit”.

Thea Bijma

projectmanager

“Praktisch, concreet en doelgericht op een warme en behulpzame manier. Ik heb echt genoten van dit traject. De wekelijkse opdrachten en coachingsgesprekken gaven me veel energie en hebben een aantal inzichten opgeleverd waarmee ik duidelijk en krachtig mijn richting kan bepalen. “

Marjolijn van Kraaij

Red Bull

“Deze teamcoaching is echt een eye-opener voor mij geweest. De manier waarop de coach dingen vertelt en zorgt dat je zelf nieuwe dingen ontdekt is enorm inspirerend. Ik ben nooit zo geraakt geweest tijdens een training als bij deze. Het is heel bijzonder om te zien hoe de coach vol vertrouwen werkt om je te helpen nieuwe inzichten te verwerven en hoe enthousiast de hele groep was aan het eind van de training. En door wie zij is als trainer en persoon heb ik het vertrouwen gevonden in mezelf om er echt voor te gaan en de stappen te zetten die gezet moeten worden!”