U bevindt zich hier: Home » Coaching
Terug naar overzicht

Ervaringen Coaching

Daan Spijkers

projectmanager & Programma Architect

“Dankzij de aanmoedigende en doortastende aanpak van Monique krijg ik inzicht in wie ik ben en wat mij drijft. Het coachingtraject brengt me dichter bij mezelf en helpt me keuzen te maken die structureel bijdragen aan mijn dagelijks geluk.”

ir. Juliette Kloosterhuis

HR Health Management & Quality

“Monique heeft ze me anders naar mezelf en mijn behoeften leren kijken, positiever en krachtiger. Monique voelt goed aan hoe je je werkelijk voelt, wat je nodig hebt en sluit met tips, uitleg en voorbeelden goed aan op je persoonlijke veranderproces. Voor mij was dat de eerste aanpak die me écht van verstand naar gevoel heeft gekregen. Er is een wereld voor me open gegaan waarbij ik nu in staat ben om goed en tijdig te reageren op mijn signalen. Als mens functioneerde ik naar de buitenwereld prima, maar nu ook naar binnen. Dat is toch echt het belangrijkste om het leven met mezelf, mijn gezin en werk in een goede balans en met plezier te leven. Ik voel me meer ontspannen en kan weer genieten met volle teugen”.

drs. Kristel Veltkamp

CEO Redboots

“Monique helpt mij om met een ander perspectief naar mijn vraagstukken te kijken als het gaat om mindset, moederschap en carrière. Ze luistert zonder oordeel en ze kijkt met een open blik naar wat zich aandient als we samen klankborden. Ze geeft praktische tips die direct inzetbaar zijn in het belang van meer innerlijke rust en mezelf in het midden zetten van eigen leven & werk. Ze geeft denkstof als het gaat om het ‘labelen’ van mijn eigen gedrag: welke woorden gebruik ik? Welke overtuigingen heb ik? In hoeverre helpen ze mij?  Ze is een voorbeeld als het gaat om vrouwelijk leiderschap: Ze leeft het voor. Als vrouw, als moeder en als ondernemer. Dankzij onze gesprekken kan ik voor mezelf in kaart brengen waar het voor mij om gaat, waar ik naartoe wil en wat  ik ‘te doen heb’.”

Monieke Bennink

regio manager ‘Eigen Kracht’ Nederland

“In de coaching was er een goede balans tussen luisteren met volledige aandacht en je de andere kant van het verhaal laten zien. Met een enorme helderheid en weinig woorden was mijn coach in staat me mijn volgende stap te laten nemen. Haar energie zorgt dat je je warm, welkom en veilig voelt zodat je je stappen ook echt durft te zetten. Ze leeft wat ze zegt en zal niets van je vragen wat ze zelf niet bereid is te doen”.

Rudolf Botma

projectmanager

“De coaches van Empowering Center zorgen voor een vertrouwde en veilige omgeving waardoor ik me kwetsbaar op durfde te stellen zowel in één op één gesprekken als in een groep. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een beter inzicht in mezelf heb gekregen, in mijn talenten en drijfveren en waar mijn competenties liggen. Voor mij zijn deze zeer waardevol. In situaties weet ik nu beter wat mijn juiste houding kan zijn en weet ik waar mijn valkuilen liggen. Sterker nog; ik weet nu hoe ik in mijn kracht kan blijven.”

Hester Griek

“Monique was voor mij reisleider op mijn ontdekkingstocht. Ze hielp mij continu te focussen op dat wat goed voor mij is  en dat waar ik energie van krijg. Door goed naar mij te luisteren komt zij met weinig woorden tot de kern. Direct en krachtig, wijs en lief tegelijk. Monique, bedankt: je bent nog steeds een inspiratiebron voor mij!”

Reina Schilstra

“De coach heeft mij door vertrouwen te geven, uit te dagen en naast mij te staan, letterlijk stap voor stap verder uit mijn comfortzone laten gaan, waardoor ik patronen heb doorbroken, angsten heb overwonnen, inzichten en meer ruimte in mijn leven heb gekregen. Ik heb geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht door dingen echt te doen, te ervaren. Daardoor heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en sta ik  bewuster, krachtiger in het leven.”

Marjolijn van Kraaij

Red Bull

“Deze teamcoaching is echt een eye-opener voor mij geweest. De manier waarop de coach dingen vertelt en zorgt dat je zelf nieuwe dingen ontdekt is enorm inspirerend. Ik ben nooit zo geraakt geweest tijdens een training als bij deze. Het is heel bijzonder om te zien hoe de coach vol vertrouwen werkt om je te helpen nieuwe inzichten te verwerven en hoe enthousiast de hele groep was aan het eind van de training. En door wie zij is als trainer en persoon heb ik het vertrouwen gevonden in mezelf om er echt voor te gaan en de stappen te zetten die gezet moeten worden!”

Johan Bakker en Riëtte Robaard

FPK Transfore

“De coaching die we hebben ontvangen van Monique heeft ons als duaal leiders van de FPK Transfore veel gebracht. Het inzicht dat we elkaar moesten leren verstaan en van daaruit de communicatie richting het team effectief konden veranderen was een ’ eyeopener’. Monique heeft ons na laten denken over onze manier van omgang, en door dit te versterken heeft het al effect op de omgang met het team”

Geert Sol

“Toen ik voor het eerst met met mijn coach van Empowering Center sprak was ik alle richting kwijt, ik was niet blij in mijn werk en op zoek naar nieuwe doelen in mijn leven. Mijn coach was makkelijk om mee te praten, een excellente luisteraar en bovenal een geweldige spiegel. Met simpele maar effectieve technieken heeft ze me de weg gewezen. Al na een paar weken leef ik mijn leven vanuit een ander perspectief. Ik heb zin in mijnn nieuwe carrière, voel eindelijk weer energie en drive om er voor te gaan. Coaching bij Empowering Center is een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan”.