U bevindt zich hier: Home » Blended Learning
Terug naar overzicht

Ervaringen Blended Learning

Deelnemer blended learning

over zijn/haar ervaring

“De aansluiting van de online omgeving en live bijeenkomsten is heel goed. Het online college sloot perfect aan en gaf een goede voorbereiding op de cursusdag. Het werkt heel prettig. De opbouw op deze manier geeft verdieping aan de stof.”

Deelnemer blended learning

over zijn/haar ervaring

“De online leeromgeving werkt heel plezierig en geeft een goed voorbereiding op de live bijeenkomst. Het is fijn dat het leren op eigen tijd kan en met relevante documenten wordt aangeboden. Het ondersteunt het leren.”

Deelnemer blended learning

over zijn/haar ervaring

“De online leeromgeving is gebruikersvriendelijk en werkt heel positief als een goede voorbereiding op de live bijeenkomst. De omgeving is makkelijk toegankelijk en geeft vooraf en achteraf een prettige hoeveelheid leermateriaal/documentatie.”

Deelnemer blended learning

over zijn/haar ervaring

“De online leeromgeving is goed toegankelijk en de introducties op de live bijeenkomsten zijn prima te volgen, mooie en passende thema’s. Het is ook fijn dat ik deze introducties in mijn eigen tijd kan volgen op momenten dat ik er voldoende tijd voor heb.”

Ilonka de Haan

coach Soulbranding

“De Soulbranding Journey is gebaseerd op het ‘blended learning’ principe, oftewel persoonlijke coaching én online opdrachten. Op kruispunten gaan we tijdens een individuele sessie aan de slag met het doorbreken van patronen. De thuiswerktool van Empowering Center – opgebouwd uit 7 blokken met 23 verdiepende opdrachten – geeft een boost aan deze gesprekken. Tussen de ontmoetingen door volg ik achter de schermen de voortgang. Hierdoor blijf ik gedurende het hele traject aangesloten. Tegelijkertijd houdt mijn klant tijdens het reflecteren de rode draad vast en kan in het gewenste tempo op het gestelde doel afgaan. Eigen regie, efficiëntie en diepgang gaan hierdoor hand in hand.”

Frank Seine

regiepartner Academie voor Toezichthouders

“Als ervaren ontwikkelaar van opleidingsconcepten heb ik jarenlang gezocht naar een compact en eenvoudig online leersysteem, dat blended learning en stand alone online leerconcepten adequaat ondersteunt. We werken nu 5 jaar met het online leersysteem van Empowering Center. En het voldoet niet alleen, maar verrast mij telkens in de mogelijkheden. De online leeromgeving brengen we samen met het ‘live’ leren, waardoor de ontwikkelopbrengst bij de deelnemers vele malen hoger is. De deelnemers zijn door de combinatie ook enorm tevreden over het gehele aanbod. Het is een soort attractieve ‘leerreis’ geworden. Action learning pur sang. Ook vind ik het fijn dat het gebaseerd is op open source. We zijn flexibel in functionaliteiten en niet afhankelijk van 1 leverancier. Wat verder belangrijk is: het is prijstechnisch ook haalbaar voor relatief kleine doelgroepen. En in al die jaren altijd ‘up and running’ geweest. Het is dus heel bedrijfszeker.”

Lianne van Liere

coach en trainer

“Blended learning bij teamsessies en trajecten werkt erg fijn, omdat deelnemers regelmatig met de ‘materie’ bezig zijn, zonder dat het veel tijd van ze vraagt. Het programma blijft levend en keer op keer merk ik dat er juist in die ‘tussentijd’ van alles doorwerkt. Zowel bij henzelf als in de interactie met hun collega’s. Doordat de online opdrachten hen aanzet in de dagelijkse werkomgeving te oefenen, zien en ervaren ze direct wat het hun zelf en het team brengt. Direct toepasbaar en praktisch. Wat ‘blended learning’ ook krachtig maakt is dat hun antwoorden op online vragen waardevolle input geven voor het programma. Een volgende live sessie kan zo (deels) ingevuld worden met onderwerpen die voor hen echt relevant en actueel zijn.”