U bevindt zich hier: Home » Analyse tools
Terug naar overzicht

Ervaringen Analyse tools

Marieke Witteveen

First Line Monitoring Specialist, Rabobank

“De talenten- en drijfverenanalyse in combinatie met coaching heeft mij een handleiding voor mijzelf geboden. Het gaf mij niet alleen inzicht in wat ik goed kan, maar vooral ook wat mij energie en voldoening geeft. Toen ik klaar was voor een nieuwe functie, leerde ik door deze analyse hoe ik kan zien of een functie bij mij past, in plaats van mijzelf naar een functie te schikken. Het heeft mij de nodige inzichten gebracht, en een nieuwe functie, die ik nu met veel plezier vervul.  Dankzij de coaching kan ik het gouden raakvlak tussen mijn talenten en intrinsieke motivatie goed uitleggen en toepassen in mijn dagelijks leven.”

Mari Plooij

Xperienced coach

“Voor mij zijn de analyse tools, die zicht geven op gedrag, drijfveren en emotionele intelligentie, procesversnellers. Ik coach al 30 jaar mensen op allerlei thema’s, maar heb sinds ik de instrumenten gebruik (inmiddels ook alweer 10 jaar) geen uitgebreide gesprekken meer nodig om het voorkeurs gedrag van mijn gesprekspartner duidelijk te krijgen. Ik kan gelijk naar de essentie gaan. De tools zijn goed gevalideerd en zijn ook inzetbaar voor mensen met andere cultuurachtergronden. En dat is essentieel in multiculturele teams”.

 

Daan Labro

manager Data Repair & Client Outreach ABNAmro

“ Ik ben normaal heel kritisch op dit soort sessies, maar het heeft ons heel veel gebracht. Het inzicht in elkaars gedrag en drijfveren helpt enorm om elkaar beter te begrijpen, geeft inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op de ander én biedt handvatten om op een andere manier met elkaar om te gaan”.