U bevindt zich hier: Home » De eerste editie Future Leaders heeft plaatsgevonden

De eerste editie Future Leaders heeft plaatsgevonden

Geplaatst op 26 mei 2021

Eindelijk! Afgelopen week hebben we sinds lange tijd weer live uitvoering(en) van onze leiderschapsprogramma’s kunnen organiseren. Zo ook de allereerste editie van de Future Leaders leiderschapsweek, die Empowering Center samen met Avicenna programmeert.

En wat was het een mooie, intense en impactvolle week! 9 toekomstige leiders kwamen bijeen op een locatie die hen tot de eerste ochtend van hun week nog onbekend was, evenals het gehele programma. Omgaan met het ‘niet weten’, en omgaan met ‘in beeld zijn’ waren thema’s die door de week speelden. Ook authenticiteit & congruentie, improvisatie & regie, omgaan met hindernissen en paradoxen in leiderschap, duurzame vitaliteit, inspirerend vermogen en ‘de’ 4 leiderschapsskills kwamen aan bod. In een mooie afwisseling tussen binnen en buiten, zowel letterlijk als figuurlijk, kreeg de week vorm. Met veel onderlinge verbinding en mooie ontmoetingen. En met impactvolle ervaringen, nieuwe perspectieven en betekenisvolle stappen.

Onze volgende Future Leaders Leiderschapsweek is van 8 t/m 12 november 2021. Bestemming onbekend… Lijkt jou dit wat, of gun je dit programma aan een toekomstig leider in jouw organisatie? Download dan de brochure.