Coachingstrajecten

Geplaatst op 15 maart 2021

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact op ons allemaal. Helaas zijn fysieke bijeenkomsten tot op heden niet mogelijk. Niet voor Empowering Center, niet voor haar zusterlabels Avicenna, KMBV en de Academie voor Toezichthouders. Deze fysieke ontmoeting, interactie en dynamiek die onze leergangen en opleidingen tot bijzondere ervaringen maakt, kunnen wij niet altijd vervangen door een online variant. Ondertussen zoeken wij steeds naar mogelijkheden om individuen, teams en organisaties te kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke en  professionele ontwikkeling.

Een van deze mogelijkheden is een individueel leiderschapsontwikkeltraject of coachingstraject, volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw persoonlijke leervraag. Deze individuele trajecten kunnen wel in aangepaste vorm plaats hebben. Online, of in een direct gesprek bijvoorbeeld. Empowering Center biedt jou de mogelijkheid om individueel een leiderschapstraject of coachtraject aan te gaan. Jouw eigen leiderschapsvraag bepaalt het karakter van het traject: coaching, gesprekken met bestuurders of met één van onze docenten, maar ook een combinatie met deelname aan één of meerdere van de leergangen van onze zusjes is een optie.  Op deze manier kan coaching dienen als verdieping op jouw deelname, en kun je met Monique, een docent of senior coach tot de kern van jouw vraag komen.

Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden in deze bijzondere tijd, neem dan contact met ons op. In een telefonisch of online intakegesprek onderzoeken we samen de vraag achter jouw vraag en maken we een passend voorstel.

Meer weten over deze individuele coaching? Bekijk hier meer, of neem contact op met Monique.