Loopbaanontwikkeling

Wat is jouw next step?

Loopbaanontwikkeling

“Geef jij je eigen unieke talent de ruimte?”

Ieder mens is uniek… Maar om je zelf van die uniekheid bewust te worden en om anderen jouw bijzondere bijdrage en toegevoegde waarde te laten zien en benutten is een hele kunst. Als preferred supplier voor loopbaan- en outplacementtrajecten bij verschillende grote organisaties helpen we je graag om te onderzoeken met welke houding en onderliggende ideeën je naar jezelf als persoon en professional kijkt. Door dat onderzoek, zelfinzicht, brengen we je persoonlijke talenten, waarden, motivaties en drijfveren in beeld. En de interactie daartussen. Met die kennis over jezelf is het makkelijker keuzes maken die écht bij je passen. Dat is goed voor jou, voor de mensen om je heen (je wordt een leuker mens als je werk doet wat écht bij je past!), voor je werkgever (want je gaat jouw unieke talenten optimaal inzetten) en voor de wereld (als iedereen zou doen wat écht bij hem/haar past zou de wereld er een stukje leuker uitzien!).

We maken daarbij onder andere gebruik van een aantal krachtige instrumenten die in weinig tijd inzicht geven in je persoonlijke talenten en drijfveren, in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt en ook welke elementen in je werk mogelijk spanning opleveren, jouw persoonlijke valkuilen en welke talenten onderbelicht blijven. Zo krijg je zicht op hetgeen je van binnen écht motiveert, wat jouw sleutels zijn tot duurzaam lekker in je vel zitten en je kunt optimaal vormgeven aan jouw eigen unieke loopbaanpad!

Over onze coaches

Onze coaches die jou graag helpen jouw loopbaanpad optimaal vorm te geven met behulp van onze analyses zijn Ilonka, Mari, Lianne, Eline en Monique. In jouw persoonlijke intake kijken we goed welke coach het beste aansluit bij jou en jouw specifieke loopbaanvraag. We ontmoeten je graag!

 

Aanbod

We werken graag in een traject van 7 sessies, waarin we elkaar eens per ca. 3 weken ontmoeten.


Doelgroep

Iedereen die weer energie en ‘zin’ willen ervaren in zijn/haar werk en de beste versie van zichzelf willen ontdekken en leven. Die bewust zijn/haar loopbaan vorm wil geven en zelf keuzes wil kunnen maken op basis van een helder zelfinzicht in plaats van dat het je ‘overkomt’.


Kosten

€ 1.645,- (exclusief btw).
€ 390,- (exclusief btw) meerkosten gedegen talent- en drijfverenanalyse (m.b.v. betrouwbare en gevalideerde instrumenten, inclusief rapportage van ca. 50 pagina's)
€ 100,- (exclusief btw) meerkosten EQ-analyse, cin combinatie met talenten- en drijfverenanalyse. Losse EQ-analyse kost € 145,- (exclusief btw)
€ 125,- (exclusief btw) meerkosten SQ-analyse

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Amersfoort, Zutphen, Hilversum, Nieuwleusen (regio Zwolle)

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze programma’s op open inschrijving. Je kunt deze korting inzetten binnen alle labels van Meaningful Matters.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Blijven staan in intense situaties

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • De essentie in jouw leiderschap

  Eenvoud en diepgang. Beschouwen vanuit Rust doch Veelzijdig in het Verkennen

 • Dialogisch Leiderschap

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot de opgave in je organisatie

 • Frisse blik op jezelf

  Hoe stel ik mijn focus in?

 • Gehoord, geraakt, gedreven

  Wie wil je zijn als dit voorbij is?

 • Leiderschap & Presentatie

  ‘Think positive, act creative'

 • Leiderschap vanuit je vrije ruimte

  Vanuit verbinding met jezelf, de ander en de wereld

 • Leren van jouw levenslessen

  Zodat je met energie en zelfvertrouwen de volgende stap maakt

 • Levensfasekeuzes

  Wat is NU voor jou belangrijk?

 • Loopbaanontwikkeling

  Wat is jouw next step?

 • Moedig Presenteren

  Van overbewust naar ontspannen zelfbewust

 • Omgaan met polariteiten

  Het goud vinden in de verschillen

 • Stem & Leiderschap

  Charisma, invloed, uitwisseling

 • Terug naar jezelf

  Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

 • Verbinding naar eenvoud

  Slim & Stout op pad

 • Vitaliteit en veerkracht

  Hoe houd je de sprankeling in je ogen?

 • Vrouwelijk leiderschap

  Leiderschap, charisma en autonomie