Projecten

Empowering Center heeft verschillende blended learning trajecten ‘op maat’ ontwikkeld. Het gaat daarbij dus niet alleen om de online omgeving, maar om het goed doordenken en vormgeven van de totale ervaring: zowel live als online als de dynamiek en interactie daartussen!

Onderstaand vind je een aantal van onze projecten, waarin we onze kennis over mensen met de technische mogelijkheden van deze tijd hebben verbonden. We begeleiden een dergelijk proces graag van begin tot eind, waarbij advies, co-creatie, doelstellingen en concreet resultaat verbonden zijn.

 

 

 

Projecten

8Ting en Werkplein Twente
Realisatie van een online omgeving waarbij deelnemers meer inzicht krijgen in eigen talenten, kwaliteiten en wat voor hen belangrijk is als het gaat om werk.

Talent op Reis
Ontwikkeling van een online programma in combinatie met live bijeenkomsten voor medewerkers van een grote gemeente in Nederland.

Soulbranding
De bouw van een online tool met 18 opdrachten waarin wordt toegewerkt naar jouw etalage voor de komende periode.

NVTZ Academie
Creatie van een online leeromgeving, die de leeropbrengst per opleiding versterkt, onder meer door het integreren compacte E-Kenniscolleges met experts.

VTW Academie
Het behalen van een optimale leercontext voor commissarissen, door live bijeenkomsten en de online leeromgeving te combineren.

VTOI-NVTK Academie
In de online omgeving worden colleges aangeboden, gelinkt aan de face-to-face bijeenkomst. Zo wordt de beschikbare tijd in de live bijeenkomst optimaal benut.

Opleidingsinstituut KMBV
Ontwikkeling van een online leeromgeving voor het brede aanbod aan zorgopleidingen van KMBV, gekoppeld aan diverse e-learning modules.

Avicenna Academie voor Leiderschap
Bouw van een online leeromgeving waarop alle informatie voor en over deelname aan de leergangen te vinden is.

Meaningful Matters
Creatie van een unieke omgeving met compacte ‘Meaningful Inspiratie Seminars’, ontwikkeld tijdens de corona-crisis. Voor inspiratie en nieuwe perspectieven.

Provincie Noord-Holland
Voor de Provincie Noord-Holland is een online leeromgeving gecreëerd, die wordt gecombineerd met live bijeenkomsten: “ de kracht van kleur”.

Ella Vogelaar Academie
Een open en laagdrempelig kennis- en leernetwerk voor bewoners en beroepskrachten die samen leren. Voor dit mooie initiatief ontwikkelen we een online leeromgeving.

Jouw project?
Ben je nieuwsgierig naar wat blended learning voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op, we onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden!

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een online leeromgeving die past bij jouw organisatie of wil je een training op maat? Neem gerust contact met ons op.