U bevindt zich hier: Home » Home

Maak kennis met Avicenna

Uw persoonlijke leiderschapsvorming. Daar draait het om in onze leergangen. We stellen u in staat de inspirerende inzichten die u bij ons opdoet te verbinden aan uw leiderschapsgedrag. Zodat u ook anderen, binnen uw organisatie, weet te inspireren tot leiderschap.

Elk Avicennaprogramma bestaat uit een unieke mix van inspirerende ontmoetingen met topexperts van gerenommeerde universiteiten en MasterClasses met ervaren practitioners.

Avicenna Academie voor Leiderschap organiseert nationale en internationale (open) leiderschapsleergangen, themadagen, maatwerkprogramma’s voor organisaties en persoonlijke leertrajecten voor individuele (aankomende) bestuurders. Daarnaast is Avicenna Academie voor Leiderschap regiepartner van verenigingen voor toezichthouders/commissarissen.

Wat onze docenten zeggen

Leadership for Society

Actief bijdragen aan de samenleving

Op 16 mei start een nieuwe editie van de leergang Leadership for Society. Deze leergang, waarin het commitment van deelnemers aan de publieke zaak de kern vormt, biedt deelnemers inspiratie, inzichten en praktische handvatten om hun rol te spelen in het publieke veld. Mr. Rolien van Dijk is moderator van dit programma en vertelt wat de leergang zo uniek maakt.

‘Leiding geven in de publieke sector is onder meer werken met vraagstukken die zeer complex zijn. Zo complex dat individuele burgers of bedrijven daar niet zelf uitkomen. Er is geen makkelijke uitgestippelde route naar een blijvende oplossing, maar je hebt te maken met zeer uiteenlopende belangen in een snel veranderende werkelijkheid. Hoe geef je daar richting aan? Welk kompas kun je gebruiken? Hoe neem je je mensen mee?

Lees hier de volledige ervaring van mr. Rolien van Dijk.