Meaningful Break-out sessies

Geplaatst op 15 maart 2021

De belasting op jou als zorgprofessionals is groot. Er wordt veel van jou gevraagd. Vanuit ons zusterlabel Opleidingsinstituut KMBV vinden we het belangrijk om impactvol te blijven en iets te kunnen bijdragen aan jullie energielevel. Daarom bieden we, speciaal voor jou, de komende periode compacte, gratis ‘Meaningful Break-out sessies’ aan. Korte sessies van 5-15 minuten gemaakt door onze docenten en trainers om nieuwe energie op te doen. In deze korte video’s bieden we je tips om te kunnen ontspannen na een drukke, hectische dag, maar geven we bijvoorbeeld ook tips hoe om te gaan met een veranderende werkomgeving. Deze Break-out sessies zijn gratis te bekijken op de online leeromgeving van ons moederbedrijf Meaningful Matters. Inmiddels staan er al diverse sessies online en deze vullen we wekelijks aan.


Welke ‘Meaningful Break-out Sessies’ zijn er?

Op onze online leeromgeving zijn er kosteloos video’s te vinden over onder meer het ontspannen na een hectische dag,  teamdynamica in hectische tijden, het houden van balans en werkenergie en hoe om te gaan met hogere druk. Inmiddels worden er geen nieuwe sessies meer toegevoegd, maar de huidige sessies zullen de komende tijd beschikbaar blijven.

 

Hoe kom ik bij de Break-out sessies? 

De Break-out sessies zijn kosteloos te bekijken op de online leeromgeving van Meaningful Matters. Via het inschrijfformulier meld je je daarvoor aan. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een unieke inlogcode en bijbehorende instructie om deel te nemen aan deze Break-out sessies.